Stratenfestival Zwolle ook in 2011 met braderie

Zwolle – Op vrijdagavond 19 augustus 2011 vindt al weer de 32e editie van het Stratenfestival in Zwolle plaats. Ondanks de economische crisis, het aanscherpen van de regelgeving en het wegvallen van (grote) sponsoren is de organisatie er toch in geslaagd een volwaardig programma samen te stellen over de gehele binnenstad om de c.a. 50.000 bezoekers welke zij verwachten een heerlijke gratis toegankelijke muzikale avond te bieden. Op 20 podia in de binnenstad zal een breed scala aan muzikaal entertainment worden gepresenteerd.

Na een afwezigheid van 9 jaren wordt er op uitdrukkelijk verzoek van het publiek alweer 4 jaar een braderie georganiseerd tijdens het Stratenfestival in Zwolle. Omwille van veiligheid in de zeer drukke binnenstad kan dit alleen op de Eekwal tussen 17.00 en 23.00 uur. Er zullen ruim veertig standhouders met allemaal verschillende exclusieve artikelen aanwezig zijn op de plaats waar normaal de (lijn-) bussen hun haltes hebben. De organisatie hoopt dat het een spetterend succes gaat worden.

Het Hoofdpodium zal wederom worden geplaatst in het Ter Pelkwijkpark. Zoals reeds eerder is aangekondigd heeft de organisatie wegens gebrek aan voldoende financiële middelen jammer genoeg moeten afzien om het kinderprogramma wat de laatste jaren juist met succes was ingevoerd weer te organiseren.

Om 19.00 begint hier het hoofdprogramma, met een spetterend optreden van niemand minder dan Peter Koelewijn (kom van dat dak af) gevolgd door een veelheid aan soorten muziek van bands uit Zwolle en de wijde regio. Het zal een verassende avond worden door de verscheidenheid aan muziekstijlen en met veel opvallend aanstormend talent zoals Ferry Doendens (uit GTST) en vele anderen.

Als afsluiting zal om 23.00 zal de zeer bekende band The European Classic Rockshow haar muzikale kunsten vertonen met o.a. 3 violen en blazers als afsluitende band op het hoofdpodium in het Ter Pelkwijkpark, dit mag je echt niet missen. Verder zijn in de binnenstad nog op 20 buiten podia verschillende live muziek optredens zoals dance op de Potgietersingel, verlichte dansvloer op de Blijmarkt, kortom overal op de pleinen en straten is er voor elk wat wils te beluisteren en te bekijken.

Al met al dus een programma “voor elk wat wils”. van 19.00 tot 01.00 uur. Een geweldig en gezellig showprogramma in de geweldige entourage van de gehele binnenstad Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Stratenfestival Zwolle ook in 2011 met braderie”

  1. Een braderie is een braderie, en dat vind je leuk of niet. Mooi goedkoop onderbroeken inslaan… Dat is eigenlijk voor iedereen interessant.

  2. The European Classic Rock Show is een fantastisch geheel. Bekende muzikanten uit het discotheekcircuit van de jaren 80/90 hebben een band gevormd die zijn weerga niet kent. Aangevuld met 3 strijkers (geen blazers zoals vermeld staat)! Een niet te stoppen bekende covers op een geweldige wijze gebracht door deze muzikanten. Ik heb ze ook gezien op het hoofdpodium van de Nijmeerse Vierdaagse. Als je muziekliefhebber bent en van een goede show houdt, dan MOET je er bij zijn. Ik ben zeker van de partij.
    Stichting Straten Festival Zwolle: een knappe keuze van jullie. Geweldig!

  3. De organisatie heeft weer flink zijn best gedaan en het is onmogelijk om het iedereen naar de zin te maken. Je hoeft niet naar de braderie !
    Er is nog zo veel meer die avond. Veel plezier en gezelligheid allemaal.

Reacties zijn gesloten.