WVF krijgt meerdere clubliederen binnen

Zwolle –  Voetbalvereniging WVF heeft al meerdere inzendingen voor haar nieuwe clublied binnen gekregen. Belangstellenden kunnen nog tot en met 15 augustus hun bijdrage inleveren door te e-mailen naar clublied@wvf.nl. Een WVF-jury onder leiding van Dominique Vos beoordeelt de inzendingen. Het winnende lied wordt ten gehore gebracht op zaterdag 3 september. Op 2 en 3 september houdt WVF, in verband met haar 75-jarig bestaan, een piratenfeest.

piratentoppers.jpg

Op beide dagen staat er een grote tent op het trapveld op sportpark De Weide Steen in Westenholte. Vanuit die tent verzorgt piratenzender Rond & Gezond twee dagen een uitzending, onder meer aan de hand van de gebeurtenissen in en rondom de tent. Entree is op beide dagen gratis, munten zijn in de tent te kopen.

Op 2 september vinden in diezelfde tent vanaf 20.00 uur optredens plaats van de bekende Zwolse zanger Harm Wolters, Dominique Vos en Henri van Velzen (de Zwolse Hazes). Deze optredens worden begeleid door DJ Hanno van Boven.

Op zaterdag 3 september, de dag van de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal van WVF, begint het weer vanaf 20.00 uur. Het zijn dan de Piratentoppers die er een flink feest van maken. Eerst treden Martin Dams, Harm Wolters en Patrick afzonderlijk op, waarna ze samen de afsluiting verzorgen. Ook deze avond wordt begeleid door DJ Hanno van Boven. Hij begint dan al meteen na de wedstrijden die worden gespeeld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “WVF krijgt meerdere clubliederen binnen”

  1. typisch een zwols ongehoor piraten feest, veel al zelfde artiesten die niet bijzonder zijn om nog een live set te zien of te horen. erg jammer..>:(

  2. @Admin:
    Ik neem aan dat er bedoeld wordt: ‘op zaterdag 3 september en zondag 4 september’? Of hebben ze dit vorig jaar gevierd? :D:D:D

Reacties zijn gesloten.