FC Zwolle wint nipt van topklasser Harkemase Boys

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle heeft dinsdagavond in Zwolle de oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys gewonnen. Zwolle was met 3-2 te sterk voor de topklasser uit Friesland.

Proefspeler Igor Vetokele deed in de tweede helft met FC Zwolle mee. De 19-jarige Angolese Belg van AA Gent scoorde al gelijk in zijn eerste wedstrijd. Na een 0-1 achterstand maakte Mustafa Saymak de gelijkmaker. Daarna bracht Vetokele de ploeg op voorsprong (2-1). Even later werd het opnieuw gelijk en werd het met 2-2 op het scorebord nog spannend. Door een benutte strafschop van Frank Olijve, vlak voor het einde van de wedstrijd, ging de FC Zwolle er toch met de winst vandoor.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

49 gedachten over “FC Zwolle wint nipt van topklasser Harkemase Boys”

  1. Ach, je moet maar rekenen; competitie begint vrijdag, dus wij hebben nog tijd denkt het management om een spits aan te trekken.

    Vorig jaar hadden wij al een min punt zonder te voetballen, kun je nagaan. Dus het kan nog erger.

    Het is gewoon wanbeleid; ook van de technisch staf,alles verkopen en dan geen lijst hebben met te halen spelers.

    Bestuur en staf opereert nu onder het mom van “veel beloven maar niks geven,doet de zotten in vreugd leven ”

  2. Ze beginnen nu met tropische verrassingen uit de hoge hoed van Konterman. Dat belooft nog wat. Kan me de tijd van vd Wal nog goed herinneren hoor !

  3. Bericht door swollenaer1, op 2 augustus 2011 om 22:39
    Ach, je moet maar rekenen; competitie begint vrijdag, dus wij hebben nog tijd denkt het management om een spits aan te trekken.

    Vorig jaar hadden wij al een min punt zonder te voetballen, kun je nagaan. Dus het kan nog erger.

    Het is gewoon wanbeleid; ook van de technisch staf,alles verkopen en dan geen lijst hebben met te halen spelers.

    Bestuur en staf opereert nu onder het mom van “veel beloven maar niks geven,doet de zotten in vreugd leven ”

    Volgens mij kan het geld maar 1 keer worden uitgegeven.
    Liever wat langer wachten en een goede spits, dan luisteren naar bla bla supporters en een matige spits van een beetje naam.

  4. Edwin,

    Zeker net zo lang wachten dat wij direct weer op achterstand staan, nou daar hem ik mijn seizoenkaart natuurlijk niet voor gekocht.

    Omdat je het geld maar een keer kunt uitgeven moet je wel weten wat je wilt; ten eerste een lijst met te halen spelers, bij eventueel vertrek spelers te benaderen en nu niet pas de netwerken inschakelen.

    Niet spelers verkopen en daar maar zien, dat is wanbeleid.

    Dit speelde toch al langer.

    Kan er niets anders van maken.

  5. Ik snap het niet, zet gewoon die Saymak in de spits, die heeft deze voorbereiding al meer gescoord dan Ars vorig jaar in de voorbereiding, probeer het gewoon, geef die jongen een kans!

  6. Omdat je het geld maar een keer kunt uitgeven moet je wel weten wat je wilt; ten eerste een lijst met te halen spelers, bij eventueel vertrek spelers te benaderen en nu niet pas de netwerken inschakelen.

    Oh, dus jij hebt contact gehad met de ts en uiteraard gevraagd of er een schaduwlijst was. De ts heeft jouw vraag beantwoord met de mededeling dat er geen schaduwlijst is/was. Anders zet je toch niet al dat bla bla hier neer?

  7. Zeker net zo lang wachten dat wij direct weer op achterstand staan, nou daar hem ik mijn seizoenkaart natuurlijk niet voor gekocht.

    Hoeveel punten stonde wij in de winterstop achter op de nr1 in het seizoen dat we kampioen werden?
    Hoeveel punten stond RKC achter vorig seizoen?
    Dus dat verhaal van die achterstand slaat nergens op.

  8. nou daar hem ik mijn seizoenkaart natuurlijk niet voor gekocht.

    Nee natuurlijk niet, je hebt je seizoenskaart gekocht omdat je supporter van de club bent, die ongeacht de spelers er elk seizoen weer zit, of niet?

  9. Nog even een kleine aanvulling Edwin, dus eerst 13 punten achter komen en dan kampioen worden; daar zijn onze trainers echt te licht voor.

    Dan moet je een trainer hebben die gepokt en gemazzeld is in het trainersvak; dus een Brood b.v.

  10. Alleen de naam Brood al zou uitstekend bij Zwolle passen 8)
    Ik ben het verder grotendeels met je eens. Tot nu toe zie ik buiten Aafjes, geen klinkende namen (als vorig jaar Ars) voorbijkomen. Eerst die ‘sprakeloze’ Italiaan. Een ’tweederangs Belg’, daar moeten we het misschien mee doen.
    Heb er geen goed gevoel bij tot nu toe.

  11. (Sarcastische mode on) Ja het valt mij ook tegen dat we ondanks dat het eigen vermogen nog dik in de min staat, geen goede spits ala Villa kunnen aantrekken…. (Sarcastische mode off)

    Vorig jaar hebben we ontzettend veel geluk gehad met Ars. De andere aankopen die we hadden gedaan pakten gewoon verschrikkelijk goed uit. Het is voor een club als Zwolle gewoon moeilijk om spelers te behouden, zeker wanneer je een seizoen goed heb gepresteerd. Als je wilt groeien als club moet je spelers gewoon verkopen voor een paar ton en talenten/goedkope spelers aantrekken in de hoop dat zij zich bewijzen zodat je deze ook weer kan doorverkopen. Als dit een aantal seizoenen doorgaat zal het eigen vermogen er weer positief uit zien en kan je je als club ook meer permitteren. Dus het gezeik over wanbeleid… IK heb liever dat onze club blijft bestaan en financieel gezond wordt dan dat we 4 spelers behouden die een tweede seizoenhelft niks hebben gepresteerd, want eerlijk is eerlijk.. Scheurs en Ars waren echt een drama de tweede seizoenshelft.

    Daarnaast hebben we echt al een aantal goede aankopen gedaan en zeker gisteren zag ik behoorlijk wat talent lopen dat bijzonder goed kan uitpakken voor Zwolle.

  12. @swollenaer1

    Ondanks dat je een seizoenkaart hebt: Je hoeft niet te komen!

    Iedere supporter die al wat langer meeloopt kotst namelijk die gloryhunters uit die net komen kijken en bij het minste of het geringste al beginnen te piepen.

    De competitie is nog niet eens begonnen en jij bent al aan het mekkeren. Blijf lekker weg joh want aan figuren die nu de witte vlag al hijsen of de witte zakdoek al in de broek heeft niemand behoefte.

    @Marcello

    We weten onderhand wel dat de FC tot nu toe nog niet de aanvallende versterkingen binnen heeft. Het duurt mij ook lang. Maar als jij Vetokele, Belgisch jeugdinternational, afschildert als een tweederangsvoetballer dan heb je toch wat anders gezien als ik gisterenavond.

    @Upendi

    Ik prefereer ook de lange termijn focus. Als de garantstelling in 2015 eindigt, mag het niet afgelopen zijn met het betaald voetbal in Zwolle. De huidige selectie is wat onevenwichtig qua mogelijkheden in elke linie, aanvallend moet er wat bij, maar herbergt ook zeker veel potentie.

  13. @ ElRey

    Het oogt inderdaad wat onevenwichtig, maar dat is ook niet vreemd wanneer 80% van je basiselftal weg is. Het is in mijn ogen ook helemaal niet erg wanneer we dit jaar niet bij de eerste 3 eindigen. Ik vind het belangrijker dat de spelers zich enorm ontwikkelen zodat we volgend seizoen vol op voor promotie kunnen gaan. Natuurlijk hoop ik dat dit komend seizoen al gaat plaatsvinden, maar ik vind dat je daarmee teveel druk op de nieuwe/jonge selectie zet.

    Laten we genieten van onze jongens en hopen dat FC Zwolle een aantal spelers van gisteren aantrekt (met in bijzonder Vetokele).

  14. Elrey en Upinde ; de FC pretendeert een BVO te zijn en als dusdanig te willen opereren. Dus je moet een goed product aanbieden; veel mensen hebben een kaart gekocht en voelen zich nu al bekocht, daar het elftal nog niet compleet is, en dat een aantal dagen voor de competitie.
    Ik zei al eerder over het huidige beleid ” veel beloven-nieuwe spelers- en niks geven, doet de zotten in vreugde leven”

  15. ElRey je wilt toch niet vertellen het bestuur goed handeld.De eerste fout die ze hebben gemaakt niet ingrijpen tijdens winterstop van het afgelopen seizoen,er zijn bepaalde dingen gebeurd tijdens middagpauze van de spelers die niet door de beugel konden,moest zo genaamd in de doofpot,iedereen weet er van.De tweede fout dat je catogorie 1 bent gekomen,vorig jaar ook al een fout,dit mag niet gebeuren. Derde fout wisten dat onze topscore in de tweede helft van het seizoen al weg wil,denk dan niet langer na ga op naar een nieuwe spits.lvierde fout mensen lezen in de krant we gaan op zoek naar een nieuwe spits,4250 mensen halen een seizoenskaart en denken daar komt een goeie spits,ze voelen zich nu belazerd.vijfde fout De voorzitter zegt in de krant bij de eerte drie inde competitie,deze voorzitter zadelt het team met wat op wat niet kan ,zie interview Slot voor radio en tv OOST en vandaag in de V.I. Diederik Boer. Er worden veel te veel fouten gemaakt een bestuur onwaardig en heb ik ook twijfels aan manager Konterman niet slagvaardig genoeg,die maakt steeds blij met dooie mus,zie aflopen week in de krant de wedstrijd tegen die belgische club,er zouden twee test spelers mee doen en we komen met een verrassing, zie Stentor vorige week.

  16. Marcello,Een ’tweederangs Belg’, daar moeten we het misschien mee doen.

    Jij hebt hem duidelijk niet zien voetballen…..

  17. Marcello, die tweederangs Belg is zeer waarschijnlijk niet betaalbaar voor Zwolle.
    Meer waarschijnlijk is het dat we deze ‘knoeier’ moeten huren met wellicht een koop-optie . De Belgische tweede klasser =onze Jupiler league, Roeselare, is dat onlangs niet gelukt. Zal mooi zijn als Zwolle het wel lukt.
    Vanochtend waren de donkere jongens waaronder de spits Velokele nog op het stadion. Eén uit de trainersstaf kwam even gezellig leuteren met de groep supporters die er
    altijd zijn, en daar veel toen het woord ‘duur’.
    Kwaliteit kost geld , en deze jongen Igor Velokele heeft, in die 45 minuten gisteravond, overduidelijk getoond heel veel kwaliteit te hebben.

  18. Goed te lezen, Benny H. weer in Zwollywood! Toch wel mét modieuze bril en dito (vaak rode) shawl. Hoewel, zo in de zomer…. 😉 Misschien zelfs getooid met hoed tegen de regen, maar altijd bereid tot een gezellige babbel.

  19. De eerste fout die ze hebben gemaakt niet ingrijpen tijdens winterstop van het afgelopen seizoen,er zijn bepaalde dingen gebeurd tijdens middagpauze van de spelers die niet door de beugel konden,moest zo genaamd in de doofpot,iedereen weet er van.

    Ja dat is een keuze maken en als het niet goed afloopt is het erg makkelijk om na afloop te zeiken.

    De tweede fout dat je catogorie 1 bent gekomen,vorig jaar ook al een fout,dit mag niet gebeuren

    Ja dat is een fout en als het goed is zijn we ook al weer terug in cat 2. Vorig jaar? Geen idee waar jet het over hebt.

    Derde fout wisten dat onze topscore in de tweede helft van het seizoen al weg wil,denk dan niet langer na ga op naar een nieuwe spits

    Er was al een schaduwlijst opgesteld. Maar eerst moet een speler verkocht worden voordat een nieuwe speler kan worden aangetrokken. Oftewel eerst inkomsten voordat het uitgegeven wordt.

    lvierde fout mensen lezen in de krant we gaan op zoek naar een nieuwe spits,4250 mensen halen een seizoenskaart en denken daar komt een goeie spits,ze voelen zich nu belazerd

    Hahahaha, jij bent grappig, vorig jaar 4000 trouwe supporters. Elk jaar stijgt het aantal. Die mensen kopen echt geen seizoenskaart omdat in de krant staat dat er een goede spits gehaald gaat worden. Die kopen een sk uit liefde voor de club of omdat ze van voetbal houden.

    vijfde fout De voorzitter zegt in de krant bij de eerte drie inde competitie,deze voorzitter zadelt het team met wat op wat niet kan

    Vorig seizoen zei de vz; bij de eerste 8 en playoffs.
    FCZ wil groeien dus mag het best ambitieus zijn.

    en heb ik ook twijfels aan manager Konterman niet slagvaardig genoeg,die maakt steeds blij met dooie mus

    Het gaat dit jaar wat moeilijker dan vorig jaar. Maar wie had er vorig jaar van v/d Berg, Olijve en Wildschut gehoord?

  20. veel beloven-nieuwe spelers- en niks geven, doet de zotten in vreugde leven”

    Wie is er dan allemaal nieuw bij Zwolle.
    Zat of niet dan?

    Maar dat oeverloze gezeik van (nep) supporters die zich bekocht voelen en wat al dan niet meer, aub pleur op en ga bij een eventueel kampioenschap vooral niet vooraan staan.
    Ik heb liever een club die nog heel wat jaren kan bestaan dan een club die te dure middelmatige “naam” spelers haalt en daarna in de financiele ellende komt.
    Lever die sk in en kom NOOIT meer terug.

  21. Vetokele was vorige maand nog met de Belgische U19 op het EK in Roemenië. De aanvaller die vroeger voor KV Oostende uitkwam, ligt nog tot juni 2012 onder contract bij Gent, maar stuurt al enkele maanden aan op een vertrek. Onder Francky Dury leek hij uitgeleend te worden aan tweedeklasser Roeselare, maar de beloftevolle spits bleef dan toch bij de Buffalo’s. Nu lijkt de jeugdinternational zijn loopbaan in het buitenland verder te zetten. In zijn eerste testmatch bij Zwolle scoorde Vetokele trouwens en liet hij een goede indruk na bij de technische staf.

    Nieuwsblad België

  22. @Edwin

    Wat we uit de reacties kunnen halen is een verschillend referentiekader.

    Sommige supporters nemen het succesvolle vorig seizoen als de meetlat waartegen alles wordt afgewogen. Die redeneren ook al snel in goed en fout.

    Als je zoals jij en ik al meerdere decennia supporter bent dan heb je een breder referentiekader. Wij hebben al meerdere momenten doorgemaakt dat het voortbestaan van FC Zwolle aan een dun draadje hing. Ook nu nog heeft de club een negatief eigen vermogen van
    ?? 975.000,–. Dat gegeven en het feit dat in 2015 de gemeentelijke garantstelling eindigt is voor ons relevanter dan succes op de korte termijn. Ons gaat het om het voortbestaan van FC Zwolle terwijl anderen louter gaan voor succes op de korte termijn waarvoor geen garanties bestaan.

    Iedereen heeft natuurlijk het recht op een eigen mening, maar wist je overigens dat sommige personen die hier hun gal spuwen op FC Zwolle niet eens een seizoenkaart hebben of nog maar net komen kijken…

    Natuurlijk duurt het mij ook te lang met het aantrekken van spitsen, erger ik mij ook aan de salarissen die een Wennemars of Konterman opstrijken etc. maar daarin is FC Zwolle niet uniek als BVO. Ik denk dat ze binnen FC Zwolle heel goed weten dat de club een periode van ongekende rust doormaakt. Zelfs toen de voorsprong van 13 punten werd verspeeld bleef de steun van de supporters onvoorwaardelijk. Ze weten echt wel dat ze er goed aan doen om deze (gedoog)steun niet te verspelen. Van der Vegt behoort daarom ook niet tot de laatste kandidaten voor algemeen directeur.

    Vrijdag begint het seizoen. Ik heb er zin an! Noar veur’n!

  23. Edwin,

    Je maakt een club niet beter door geen kritiek te hebben, als het goed is dan doen ze wat met kritiek.

    Als we net als jou gaan achter overleunen en allles met de mantel der liefde bedekken, dan komt het zeker goed; moeilijk voor jou kritiek ,maar wordt dan ook geen supporter van een BETAALD VOETBAL ORGANISATIE, maar ga , met alle respect, een amateur club supporten, lekker langs de lijn met een pot bier in de hand, lijkt mij voor jou beter, dan kritiek te weerleggen met inhoudloze kretelogie.
    IK kom al 50 jaar bij de FC in goede en slechte tijden, dus je opmerking bij een kampioenschap staan ze vooraan, verwerp ik bij deze.

  24. Beste swollenaer1,

    Ik denk niet dat Edwin het zo bedoelt. Zoals ik Edwin ken is het een betrokken supporter die echt wel aan de bel trekt als het nodig is.

    Wat ik alleen wel herken in Edwin zijn reactie is dat het niet nodig is om voortdurend op internet te roepen dat bepaalde zaken beter moeten. Dat weten de verantwoordelijke mensen binnen FC Zwolle zelf ook wel. Die beseffen ook echt wel dat de huidige gedoogsteun vanuit supporters niet eindeloos op de proef kan worden gesteld.

    Voor mezelf vind ik het alleen belangrijker dat de club verantwoorde keuzes maakt omdat wij nog steeds in het rood staan dan dat nu allerhaast verkeerde keuzes worden gemaakt.

    Ze zijn (te) lang bezig geweest met Hemmen. Ferrario is op proef geweest en niet goed genoeg bevonden. Ze hebben een poging gedaan om Ten Voorde te huren, maar die gaf de voorkeur aan RKC. En nu zijn Vetokele en Seedorf op proef.

    Natuurlijk duurt het allemaal te lang met de aanvallende versterkingen, is het netwerk wat je mag verwachten onzichtbaar en gebeuren er discutabele zaken (salariëring Wennemars voor 4 maanden).

    Aan de andere kant is dit sop de kool niet waard. Ze weten dat Henry van der Vegt niet wordt gepruimd als algemeen directeur en zijn dus ook niet verder met hem in gesprek. Ze voelen (en voeden zelf ook) het hoge verwachtingspatroon.

    FC Zwolle heeft nu de kans om te laten zien of ze een stap verder zijn. Geef ze die kans. Als ze weer vervallen in het oude gedrag staan er genoeg supporters én sponsoren klaar om de club weer op de goede rails te zetten.

    Wees je ook bewust van de huidige transfermarkt. Tegenwoordig verkassen spitsen die een goed seizoen draaien in de Jupiler League naar maffiaclubs in het Oostblok of verwachten andere Jupiler League clubs buitensporige vergoedingen voor hun spitsen. Het is allemaal stukken moeilijker geworden omdat bij wijze van spreken iedere voetballer die een bal 10 meter rechtdoor kan trappen al spatsen heeft.

    Ik hoop maar verwacht ook dat FC Zwolle weer een paar hele goede spelers aantrekt waarvan niemand van tevoren had verwacht dat ze zo goed waren. Dat is vorig seizoen ook gelukt met Wildschut. Die nu overigens goed wordt vervangen door bijvoorbeeld een Hiwat uit de eigen jeugd en de aangetrokken Narsingh. Het is alleen wat moeilijker om een spits aan te trekken die er 28 inlegt zoals Ars want daar zijn alle vissen in de voetbalvijver naar op zoek en daarvan zijn wij niet de grootste vis.

    Tenslotte heeft het geen zin om terug te kijken op het verleden omdat daar niets meer aan te veranderen valt. Ik heb nog steeds een kutgevoel over de 87ste minuut uit bij Venlo, maar geniet tegelijkertijd wel van bijvoorbeeld een Saymak die zich nu aanmeldt. Spelers komen en gaan, maar voor de supporters is het belangrijkste dat de club altijd blijft bestaan. Realiseer je daarbij dat voor Willem II dit seizoen alles of niets wordt, of ze worden kampioen of ze kunnen RBC wel eens achterna gaan.

    p.s. Die 50 jaar als supporter ga je nog wel overheen toch?

  25. Vijf nieuwkomers hebben een plaats in het basisteam als FC Zwolle vanavond in Den Bosch begint aan de nieuwe competitie: Lachman, Aafjes, Achenteh, Bannink en Mamedov.
    Verrassingen heeft trainer Art Langeler niet in petto. De technische staf bouwt op bekende zekerheden, waarbij spelers als Joran Pot, Frank Olijve en Mustafa Saymak vanaf de bank speeltijd moeten afdwingen. In De Vliert staat Leon ter Wielen in het doel omdat Diederik Boer voor drie duels is geschorst na de ballenjongen-affaire van Venlo. Geblesseerd zijn Gieljan Tissingh en Bart van Hintum.

    De ontmoeting in Den Bosch is voor FC Zwolle traditioneel lastig en dat zal dit keer niet anders zijn. ⤽De laatste keer speelde Den Bosch tegen ons met een handbalverdediging, hopelijk wordt deze wedstrijd iets opener. Dan hebben we een kans⤝, stelt Langeler, die de aanvallers Maachi en Mamedov geregeld wil laten rouleren. FC Zwolle moet het nog doen zonder specifieke puntspeler.

    FC Zwolle is in gesprek met proefspeler Igor Vetokele. De staf is enthousiast over de Belgische jeugdinternational van AA Gent. De club heeft op dit moment geen belangstelling voor Jurgen Seedorf, die een week meetrainde en speelde tegen Harkemase Boys. ⤽Op het middenveld hebben we ook de minste zorgen⤝, beseft Langeler.

    Opstelling: Ter Wielen; Bakkati, Lachman, Aafjes en Achenteh; Bannink en Van den Berg; Van Polen, Slot en Maachi; Mamedov.

    Geeft hoop!

  26. O, o, o…

    maar wist je overigens dat sommige personen die hier hun gal spuwen op FC Zwolle niet eens een seizoenkaart hebben of nog maar net komen kijken…

    Je moest eens weten.
    Dat was dus een aanname.

  27. @Marcello

    FOUT! van mij en nu blij?

    Typisch gedrag van jou. En maar mekkeren op internet en als er echt iets moet gebeuren bij FC Zwolle zit je vanachter je toetsenbord af te wachten totdat jongens als ondergetekende,Edwin en andere ‘bokken’ de kooltjes weer uit het vuur halen.

    Schei toch eens uit met dat oudewijvengeleuter op internet en doe wat als je vindt dat er nu per direct wat moet veranderen. Wat een zinloos gezeik. Zo’n Zwolleeder: al jarenlang geen seizoenkaart en vorig seizoen in de eindfase als gloryhunter opeens weer een los kaartje en dan praten over de teleurstelling van seizoenkaarthouders…

    p.s. FC Zwolle is bezig om Vetokele te contracteren, je wel die ’tweederangsvoetballer’ die jij niet met eigen ogen dinsdag aan het werk hebt gezien.

  28. Dat jij geen goed gevoel hebt op dit moment over FC Zwolle begrijp ik. Ik heb ook al duizend keer aangegeven dat ik het allemaal (te) lang vind duren. Dat is echter geen reden om te doen voorkomen alsof het huidige elftal bestaat uit een stelletje krullenrapers. De selectie is nog niet compleet maar die jongens moeten vrijdagavond wel goed beginnen aan de competitie. Geen speler gaat beter spelen als de eigen aanhang ze afserveert. Of moeten we het maar schriftelijk afdoen met een reglementaire nederlaag omdat we niet zijn komen opdagen?

  29. @Marcello

    Je hoeft het niet met mij eens te zijn, maar we hoeven van een verschil van mening toch echt geen lamme vingers van het typen te krijgen. Spreek mij eens bij de FC aan. Kunnen we het er ook over hebben.

  30. Foei toch!

    “Wij vaste supporters, die zo zijn dat we zelfs naar een uitwedstrijd in Sittard gaan, wij vinden dat je je dan pas een waardige supporter mag noemen. Dat iemand misschien niet zoveel geld heeft om al die uitwedstrijden te betalen maakt ons geen moer uit. Dan zie je maar dat je dat geld krijgt. Elke supporter die niet elke wedstrijd bezoekt is in onze ogen een ‘gloryhunter’, ongeacht of die supporter thuis zit te janken als zijn of haar FC Zwolle weer verloren heeft. En als FC Twente of Ajax langkomt, dan zie je ze ineens die mooi weer supporters. Pff.. alsof Ajax zo’n geweldige club is. Zwolle moet een stabiele club worden, dat blijven we gewoon zeggen totdat we een ons wegen. Dat we niet promoveerden kwam eigenlijk wel goed uit, want wat hadden we met ons negatief vermogen en de beperkte middelen eigenlijk in die Eredivisie te zoeken?”

  31. @Marcello

    “Bedankt ElRey, voor de voorbeschouwing. Mooi geschreven.”

    Laat die pils maar hangen dacht dat je 18+, een medesupporter en oké was maar je bent gewoon zo’n internetzuigertje die de ballen niet heeft om recht in mijn gezicht bijdehand te gaan zitten doen.

  32. Je maakt een club niet beter door geen kritiek te hebben, als het goed is dan doen ze wat met kritiek.

    Hahaha, dus jij denkt dat ik geen kritiek lever?
    Ben waarschijnlijk een van de meest kritische supporters. Maar ik beticht het bestuur niet van wanbeleid op basis van een eigen mening.

    Niet spelers verkopen en daar maar zien, dat is wanbeleid

    Ik had je het ook al eerder gevraagd dus nogmaals:

    Oh, dus jij hebt contact gehad met de ts en uiteraard gevraagd of er een schaduwlijst was. De ts heeft jouw vraag beantwoord met de mededeling dat er geen schaduwlijst is/was. Anders zet je toch niet al dat bla bla hier neer?

    Er was wel degelijk een schaduwlijst.

    IK kom al 50 jaar bij de FC in goede en slechte tijden

    Dan had ik toch wel wat meer terughoudenheid verwacht, zeker gezien waar we vandaan komen.
    Als je al 50 jaar komt, heb je ook al een faillissement en een bijna faillissement meegemaakt. Zoiets wil je als supporter toch niet meemaken?

  33. Bericht door ElRey, op 4 augustus 2011 om 14:40
    @Edwin

    Who the fuck is die Marcello?

    Azijnzeiker?
    Toeschouwer?

    Geen flauw idee.
    Ik ga liever met zib in discussie over Lopes 🙂 , dan met die onbekende “supporters” die met elke wind meewaaien.

  34. Edwin,

    Accoord, jij je zin, er was een schaduwlijst, maar hier stonden spelers op die niet te halen waren, dus je kunt stellen dat er geen lijst was.
    Dus men heeft heel veel energie gestoken in spelers die niet wilden of konden komen-langlopende contracten-.

  35. @swollenaer1

    Ons geduld wordt beproefd maar dan is er nu ‘de breker’ Jeroen Ketting. Daarnaast is de technische staf enthousiast over Vetokele (‘de loper’) dus misschien dat ze die ook nog vastleggen. Tevreden?

    Het duurde ff maar het lijkt erop dat wij straks ook voorin wel weer top 3 Jupiler League waardige spelers hebben staan.

    Als je 50 jaar meeloopt dan snap je ook wel waarom Edwin en ik van mening zijn dat FC Zwolle zuinig aan moet doen met de schaarse middelen. Bovendien als je al zo lang meeloopt dan weet je ook wel dat supporters zoals Edwin en ik het zakie wel in de gaten houden.

    Prettige avond nog en ik zie aankomend seizoen wel weer op vak 13. Zit zelf rechts achterin (je weetwel ‘zitten, zitten’ Zwolse voetbalhumor).

  36. Bericht door swollenaer1, op 4 augustus 2011 om 21:10

    Edwin,

    Kom je mij dan opzoeken; vak 13.

    Nee, iemand die zich zwolse malloot noemt, neem ik niet serieus.

  37. @swollenaer
    Ik vind het vreemd dat jij over wanbeleid rept, terwijl dit bestuur open en transparant is. Er worden duidelijke doelstellingen gesteld en het geld wordt verstandig uitgegeven. Er is communicatie met de achterban en er zijn regelmatig bijeenkomsten voor supporters. Dit is geen wanbeleid.

    Het is ook geen wanbeleid dat Zwolle de hand (terecht) op de knip houd. De oorzaak van de zuinigheid is het WANBELEID van een (helaas) erelid en ex voorzitter fidel van vliet.

Reacties zijn gesloten.