Het weer: wisselend bewolkt

Zwolle – Donderdag is het bewolkt in het noordoosten met kans op een enkele bui, maar later in de ochtend blijft het droog. In de middag is er ook ruimte voor de zon. In de rest van het land lossen de laatste mistbanken snel op en is het wisselend bewolkt.

03-08-2011_weerfoto__hessenpoort_.jpg

Hessenpoort

In de middag neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe en tegen de avond kan er in het zuidwesten wat buiige regen vallen. In de loop van de avond breidt de neerslag zich uit richting het noordoosten. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind en daarbij wordt het 21 graden in het noordwesten tot 26 in Limburg.

Vrijdag ontstaan veel stapelwolken, maar vooral in het westen laat de zon zich regelmatig zien. In het oosten worden de stapelwolken wat groter en ontstaan een aantal lokale buien. Bij een matige meest westelijke wind wordt het 20 graden aan de kust tot 24 of 25 graden langs de oostgrens.

Zaterdag is er meer bewolking en neemt de kans op neerslag in het hele land weer toe. De maxima komen uit tussen 20 graden aan zee en 24 graden in het zuidoosten.

De dagen daarna blijft het wisselvallig met elke dag kans op neerslag en de maxima dalen na het weekend op de meeste plaatsen onder de 20 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)