De Kern start Rationeel Emotieve Training

Zwolle – In oktober start De Kern de Rationeel Emotieve Training (RET) voor gevorderden. Deze training is bedoeld voor mannen en vrouwen die al bekend zijn met de RET methode en deze manier van denken willen leren toepassen bij persoonlijke knelpunten.

In de training wordt aandacht geschonken aan hoe bepaalde gevoelens, gedragingen of gedachten ervoor zorgen dat iemand zichzelf in de weg zit. De training leert deelnemers vervolgens hoe ze hier verandering in kunnen brengen. De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur op de dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur in Zwolle. Inwoners van de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle kunnen zich aanmelden. De training is een afwisseling van praten en het doen van oefeningen. Bij voldoende aanmeldingen start de RET voor gevorderden op 11 oktober. Deelname is gratis.

Informatie en aanmelding

Heeft u vragen over de cursus dan kunt u contact opnemen met het cursusbureau van

De Kern maatschappelijke dienstverlening via 038 – 4258 888 of sec@stdekern.nl. Aanmelden voor deze cursus kan telefonisch of via het online aanmeldformulier op onze website www.stdekern.nl onder cursusaanbod.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “De Kern start Rationeel Emotieve Training”

  1. Als iets heel belangrijk voor je is, en het je helpt om beter om te gaan met je problematiek, kun je er ook vrij voor nemen, of krijgen.

Reacties zijn gesloten.