Man beroofd in park Middelweg

Zwolle – Een 31-jarige Zwollenaar deed op dinsdagavond 9 augustus aangifte van straatroof. De man liep tussen 22.30 en 22.45 uur door het park toen hij door twee onbekende mannen werd beroofd. De mannen naderden de Zwollenaar van achteren op een zwarte scooter en vroegen de man om geld. Hierbij werd de Zwollenaar geschopt. Nadat het slachtoffer de mannen geld had gegeven, ging het tweetal er op de scooter vandoor richting van de kruising Middelweg/Waallaan.

politie_logo_4.jpg

De bestuurder van de scooter was een man met een donkere huidskleur en een slank postuur. Hij is ongeveer 1.80 m lang en droeg een zwarte helm zonder vizier. De passagier was ook een man met een donkere huidskleur. Hij was een stuk kleiner (ca 1.65 m) en had een stevig postuur. Deze man droeg een zwarte trainingsbroek en een zwarte helm met een brede witte streep die van voor naar achteren liep. De helm was voorzien van een doorzichtig vizier. De mannen reden op een zwarte scooter met witte letters. Eventuele getuigen of mensen die meer informatie over deze straatroof hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Bel M; 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

69 gedachten over “Man beroofd in park Middelweg”

  1. Waarom dit soort lui niet automatisch 20 jaar opsluiten.
    Ergens op Terschelling een grote gevangenis bouwen.

    Moet je maar eens opletten met hoeveel % de criminaliteit afneemt

  2. Dit is niet het enige wat er de afglopentijd gebeurt is in dat gebied! Ikzelf woon in daar in de buurt!
    In de scheldelaan de niers en andere omliggende straten is afgelopen weken meerdere malen ingebroken en pogingen gedaan tot! hele huizen worden leeggehaald autos worden gejat enz enz! Het gaat zelfs zover dat bewoners in hun slaap bedwelmd worden door gas, honden die gedrogeerd worden midden in de nacht, en inbrekers vervolgens op hun dooie gemak het huis gaan doorzoeken! laatst nog aan de merwedelaan/waallaan een bus overvallen! allemaal mensen met een getinte huidskleur!
    Ik wordt er werkelijk waar schijt ziek van!
    Ik denk dat het tijd wordt dat er harder wordt opgetreden tegen dat soort bevolkingsgroepen met een criminele achtergrond! ( ik druk mij hier nog heel erg zacht uit!!!!!!!)

  3. Bericht door HenkL, op 10 augustus 2011 om 18:08
    Waarom dit soort lui niet automatisch 20 jaar opsluiten.
    Ergens op Terschelling een grote gevangenis bouwen.

    Moet je maar eens opletten met hoeveel % de criminaliteit afneemt

    Liever niet op Terschelling HenkL. Zie ze liever op een oud boorplatform ergens heeeeel ver op de Noordzee.

  4. Goed idee JanD en dan kunnen ze van mij nog wel een hengel cadeau krijgen om toch nog voor hun eigen voedselvoorziening te kunnen zorgen.;)

  5. Zie ze liever op een oud boorplatform ergens heeeeel ver op de Noordzee.

    Ja met zo’n luik erin die je los kan klappen,
    hup en plons met dat volk>:(>:(

  6. Uiteraard wordt het in Zwolle steeds erger.
    De stadswacht wordt wegbezuinigd en blauw op straat zie ik bijna nooit.

    De criminele -medemensen- zijn zelfstandige ondernemers die naar kansen zoeken.
    Als ze die kansen in het slappe Zwolle vinden komen ze hier shoppen..

    De politiek en de politie zal wel weer afwachten totdat het uit de hand is gelopen en dan is het te laat.

  7. Uit de cijfers blijkt dat niet de etnische achtergrond van de dader de oorzaak is van criminaliteit, maar de sociale klasse waaruit de dader komt. Wil je iets doen aan criminalitiet, dan moet je wat doen aan verschil in sociale klassen. Minder werkloosheid = minder criminaliteit.

  8. Minder werkloosheid = minder criminaliteit. ???

    Minder mensen van buitenlandse afkomst die werkeloos zijn = minder criminaliteit zou ik eerder denken

  9. @Jaspert,

    En waar zit de meeste werkeloosheid en de meeste criminaliteit?
    Inmiddels behoren de meesten van onze (licht getinte) medemensen tot Nederlanders. Ze hebben immers een NL paspoort…

    Los jij het maar even op!

  10. Bericht door jaspert, op 11 augustus 2011 om 00:10
    Uit de cijfers blijkt dat niet de etnische achtergrond van de dader de oorzaak is van criminaliteit, maar de sociale klasse waaruit de dader komt. Wil je iets doen aan criminalitiet, dan moet je wat doen aan verschil in sociale klassen. Minder werkloosheid = minder criminaliteit.

    Ik denk dat je dat iets te simpel ziet. Veel criminelen wíllen ook gewoon niet werken.
    Als je kansarmen een kans geeft hoeft dat niet in te houden, dat ze die kans ook grijpen. Immers, de “kans” die we dan bieden is een eerlijke baan waarmee ze weliswaar niet ontzettend veel verdienen, maar ze zijn wel bezig, draaien mee in de maatschappij én verdienen wat geld.
    Voor veel mensen in dat circuit geldt, dat ze ook nog altijd een andere “kans” zien. En dat zijn de kansen om iemand het mes op de keel te zetten en op die manier geld afhandig te maken. “Hee…op die manier word ik veel minder moe en krijg ik ook geld in handen!” Het feit, dat ze dat geld niet “verdienen”, maar nemen maakt ze niet uit. Het aldanniet meedraaien in de maatschappij zal ze worst wezen!

    Tenslotte hebben deze mensen vaak ook nog een bepaalde groep om zich heen waar ze zich moeten bewijzen.

    Nee, die groepen opbreken en de individuen aanpakken! Als mensen een eerlijke kans willen kunnen ze die ook gaan zoeken; die hoeven we niet altijd op een presenteerblaadje aan te leveren!

  11. Lekker racistisch zooitje hier. Ik wil even kenbaar maken dat ik niks te maken wil hebben met brrrr, remko en DT32.

    Uiteraard hebben zij zelf nog nooit iets illegaals gedaan, blanken doen dat namelijk niet.

    *kots*

  12. Japser, ben of doe je zo dom? Het valt jouw nooit op dat het altijd een “persoon met een donkere huidskleur” is? Man man man, door die linkse rakkers gaan we naar de klote.

  13. Dat valt mij inderdaad niet op, want het is niet altijd een man met (licht)getinte huidskleur! Of wil jij beweren dat de blanke Zwollenaar NOOIT iets illegaals doet. Dat in de rechtzaal alleen maar gekleurde Zwollenaren moeten voorkomen?

    Wie is er nou dom!

  14. Hard aanpakken zulke gasten,zwart,wit of welke kleur dan ook gewoon je poten van een ander afblijven,de kleur maakt niet uit.

    PS Ben met JanD eens niet op Terschelling zo’n gevang neerzetten,das afbraak van ut’teiland ;D

  15. Joran van der Sloot is blank, Klaas Bruinsma is blank, Tristan was blank, Dutroux is blank, Karst T was blank, enz enz enz enz….

    Lijkt me toch, dat er niet alleen maar donkere criminelen zijn!!!!!

  16. Eens, alle overtreders (natuurlijk niet naar kleur, grootte of kleren kijken) of het nu (kruimel)dieven, witte boordencriminelen, oplichters, misdadigers, moordenaars, witwassers, etc etc hard aanpakken en volgens mij hebben we daar een prima rechterlijke macht voor.

  17. @ Fredje (10:34): Hmmmm even een paar * plaatsen

    Het? is? Is de ene mens meer dan de ander? Zijn blank*n een soort *bermenschen? En die Noor dan? Die Karst die op de koningin in reed, die Tristan die om zich heen schoot in dat wc, Hi*ler, Napoleon, al die voormalige Joego-oorlogsmisdadigers en AL hun maten, Muss*rt, F*lkert van der G, Joran v/d S., Klaas Bruinsma (en zijn liefje?), Dutroux, die 2 kindermisbruikers op enorm grote schaal, die moeders die hun pasgeboren kinderen vermoordden, alle Katholieke geestelijken die kinderen misbruikten door de jaren heen, Dirk Scheringa (ook CDA) alle witte boordencriminelen en bonusgraaiers? Etc. etc.
    Misschien kun je leren om het een beetje bij jezelf te houden; hoe zit jezelf in elkaar? ben je angstig? Zaai je haat heb je wat tegen liefde? Etc. etc. Wijzen is laf en een teken dat je de aandacht bij jezelf weg wilt halen. Altijd maar een slachtoffer zoeken. Hier heeft vaak gestaan: “Wie zonder zonde is werpe de eerste steen”. Een groep wordt gevormd door individuën die als een mak schaap achter een leider aanlopen. Toch blijft het individu verantwoordelijk. Volgens mij heeft niemand het recht zich meer dan een ander voor te doen en iedereen blijft verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daden. Hoezeer hij of zij ook blijft wijzen in een zielige slachtofferrol.

    Je kent art. 1 van de Grondwet….oeps misschien niet?

    Artikel 1 Grondwet biedt een belangrijke basis voor de bestrijding van discriminatie. In dit artikel staat namelijk het gelijkheidsbeginsel en het discriminatieverbod geformuleerd. Het artikel geeft aan dat gelijke gevallen gelijk behandeld dienen te worden (gelijkheidsbeginsel) en dat discriminatie op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, r*s, geslacht of op welke grond dan ook niet is toegestaan (discriminatieverbod). Het gelijkheidsbeginsel en het verbod van discriminatie zijn een van de meest fundamentele beginselen van onze rechtsorde.1 In het hierna volgende stuk zal uiteengezet worden wat de betekenis is van artikel 1 Grondwet. Voorts zal worden uiteengezet wie een beroep kan doen op dit artikel en op welke wijze dit kan gebeuren.

  18. @Dick
    Op het moment dat je in een wijk zoals holtenbroek (achterin) woont ga je wel anders tegen de medemens aankijken. Probeer het eens.
    Er gaat een nieuwe wereld voor je open!

  19. Bericht door Fredje, op 11 augustus 2011 om 11:27
    Nevermind Jasper. Je ziet het licht nog wel is.

    Nog wel is wat?

    Of bedoel je eens?

    En ik heb juist het licht gezien, waar je men beoordeelt op hun gedrag, en niet op hun huidskleur. Jij ziet juist geen licht, waardoor je alleen zwart of wit ziet.

  20. Altijd een lastige discussie.

    Natuurlijk doen blanken ook illegale dingen, maar er is een verschil tussen “illegale dingen doen” en beroven.

    De opsomming van Dick klopt volledig! Zijn allemaal blanken. En de één heeft nog meer en ergere rottigheid uitgehaald dan de ander! Dat soort mensen veroordeelt iedereen volgens mij wel!

    Maaaaar….. en nu moet ik heel goed opletten hoe ik het verwoord…
    Als je de berichten hier op Weblog Zwolle leest en kijkt naar diverse andere media. Dan zie je bepaalde dingen vaak terug.
    Je leest bijvoorbeeld nauwelijks dat iemand die gezocht wordt in verband met koperdiefstal een licht getinte huidskleur heeft.
    Als iemand gezocht wordt voor het maken en verspreiden van kinderp*rn* hoor je nauwelijks dat het gaat om iemand met een licht getinte huidskleur.
    Zo zijn er wel meer nieuwsberichtjes waarbij opvalt dat het vaak bepaalde types betreft. En dan gaat het dus juist om mensen waarbij het niet gaat om een licht getinte huidskleur!

    Maar als je zo de berichtjes leest over straatroof, mishandeling in tunnels enz. kan ik toch ook enkel vaststellen dat ik wel vaak bepaalde overeenkomsten zie in het signalement. Laat huidskleur even achterwege, want dat roept veel emoties op. Vaak zie je bijvoorbeeld dat het gaat om een trainingsbroek, jongeren op scootertjes enz. Dat valt gewoon op!

    Misschien moet je de discussie de kop indrukken en het daadwerkelijk gaan turven. (Hebben we het daar niet eens eerder over gehad?)
    Het is gemakkelijk om hier te roepen: “het zijn altijd die….” Maar het is net zo gemakkelijk om te roepen:”Je bent een racist het zijn helemaal niet altijd die…”

    Wat zullen we er mee doen? De discussie telkens weer voeren of het gewoon eens een tijdje bijhouden?

    Het is niet mijn bedoeling hier racistische uitlatingen te doen. Ik wil enkel aangeven, dat ik wel begrijp waar bepaalde uitlatingen vandaan komen.

  21. Bericht door Japser, op 11 augustus 2011 om 11:46
    Bericht door Fredje, op 11 augustus 2011 om 11:27
    Nevermind Jasper. Je ziet het licht nog wel is.

    Nog wel is wat?

    Of bedoel je eens?
    [/quote]
    Nog weliswaar 😀

    Ach Japser, als je daar op moet gaan letten zijn er nog bergen werk te verzetten! 😉

  22. Ed, regelmatig geprobeerd ben mijn hele leven Zwollenaar en heb er vrienden en kennissen (gehad). Verschillende culturen hebben me ook verrijkt. Sterkte met je “anders”.

  23. het valt op omdat er getinte huidskleur bij staat. Wat maakt dat nou uit. Het is een crimineel en dat is fout, of hij nou wit, paars of getint is.
    Waarom oordelen over kleur, veroordeel de daden, wie ze ook pleegt

  24. Omdat velen telkens roepen dat het “altijd die …” zijn wilde ik eens een tijdje opsporing verzocht opnemen, maar ik weet niet wanneer en op welk net dat komt.

    Ik ben sowieso voornemens om het voor deze site eens bij te houden. Dan zijn we er in het vervolg zo over uitgel*ld toch?

  25. @ plantje, er valt door ons als WLZ-bezoekers volgens mij nixxx objectiefs bij te houden. We lezen maar zo weinig van wat gebeurd op een dag. En de (echte) grote dingen (vind witte boordencriminaliteit daar zeker toe horen) of de net Zwolse-grens overschrijdende zaken?
    Vaak komt er hier een topic wanneer mensen voortvluchtig zijn, vaker als wanneer de dader gepakt is volgens mij. En huiselijk geweld, geweld in het verkeer en zaken waar geen aangifte van gedaan is?

  26. @ Plantje, denk je dat de hoog-gesitueerde rechtse omroep AVRO die ‘opsporing verzocht’ uitzend, altijd objectief is? Ze maken een selectie….hoe komt die tot stand? Dat weet alleen de AVRO. Daar gaat het volgens hij helemaal niet over de gepakten”. Je ziet alleen de gezochten die weg hebben kunnen komen…..met nog wat segmenten uit 12:09 wordt dat ook niet betrouwbaar. Je zou de jaarcijfers van alle gemeenten (of alleen Zwolle) kunnen opvragen en analyseren?

  27. Lijkt mij dat “Opsporing Verzocht” bericht over openstaande zaken waar ze een oplossing voor willen hebben. Kan me haast niet voorstellen, dat ze daar bewust kiezen om zaken met mensen met een andere huidskleur voorrang te geven.

    Ik denk dat je op deze site een prima “onderzoekje” kunt doen. Als het gaat om het ontkrachten of bevestigen van de uitspraken:”Het zijn altijd de licht getinten die dit soort dingen doen”, “Ik weet al weer genoeg” enz enz (We kennen ze allemaal wel) kun je volgens mij hier prima informatie vinden.
    Het gaat mensen ook om de straatroof, mishandelingen en dergelijke waarvan ze vinden dat het telkens hetzelfde signalement is. Het is inderdaad wel fair om te noemen dat er nog veel meer mis gaat waarvan je het signalement niet weet (en als het niet genoemd wordt zijn het meestal blanken).
    De straatroof berichtjes en dergelijke komen volgens mij allemaal hier op WLZ.

    Met cijfers schiet je dus geen ruk op. Ik heb vaker analyses gezien op basis van dat soort cijfers. Om te beginnen schiet je er niets mee op, omdat dat gaat om cijfers van mensen die gepakt zijn.

    Bovenal is dit een zeer gevoelige discussie!

  28. @ Plantje: maar Opsporing Verzocht gaat volgens mij enkel over de tegenovergestelde categorie

    omdat dat gaat om cijfers van mensen die gepakt zijn.

    Maar ben benieuwd naar je onderzoek!

  29. Klopt. Bij “opsporing verzocht” en de niet opgeloste zaken hier op WLZ gaat het juist om mensen die niet gepakt zijn.

    Ik heb het dan ook over de cijfers die bekend zijn. Die gaan enkel over mensen die gepakt zijn.

    Waar het me om gaat is de vraag: In hoeverre hebben de “het zijn altijd dezelfde”-zeggers gelijk?

  30. Zeker als er nog gezocht wordt, is het al heel dubieus om de conclusie te trekken dat het voornamelijk de (licht) getinten zijn die het hebben gedaan. Alleen de veroordelingen geven een kloppend beeld.

  31. Het is niet het geloof of geboorteland dat criminaliteit veroorzaakt. Dit blijkt uit veelvuldig wetenschappelijk onderzoek, van Shaw en McKay in 1942 tot Verwey-Jonker en het Willem Pompe-instituut in 2008. De belangrijkste conclusie uit al dit soort onderzoeken is dat etniciteit, cultuur en intelligentie geen verklaring zijn voor criminaliteit, maar sociaal-economische factoren wel.

    De reden dat ??niet-westerse allochtonen?? relatief meer in aanraking komen met justitie heeft te maken met het feit dat juist zij een slechte sociaal-economische positie in de samenleving innemen. Als we die positie meten naar het inkomen, dan blijkt dat 82 procent van de niet-westerse allochtonen minder dan 30.000 euro per jaar verdienen en slechts 3,6 procent 50.000 euro of meer. Van de autochtone bevolking verdient 64 procent minder dan 30.000 euro en 11 procent meer dan 50.000 euro.

    Het grote probleem met veel onderzoeken naar criminaliteit is de politieke invloed die erop wordt uitgeoefend. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het onderzoekrapport van de KLPD naar ??Marokkaanse daderpopulaties?? waarin onder andere de ??ernstladder?? van de ??Marokkanenproblematiek?? per gemeente wordt geanalyseerd.

    Het rapport is alleen al door de bovenstaande termen racistisch te noemen. Daarbij gaat het onder andere om personen over wie ??bij de politie de overtuiging bestaat?? dat ze een misdrijf pleegden. Ook hier wordt dus gekeken door een racistische bril. Bovendien zijn deze Marokkanen in werkelijkheid Nederlanders, zij het vaak met ouders die in Marokko werden geboren.

    Daarnaast verschilt de aanpak van criminaliteit per sociaal-economische klasse. Neem bijvoorbeeld de ??witteboordencriminaliteit??. Deze vorm van criminaliteit wordt vaak gepleegd door hoogopgeleide autochtonen in de bovenste klasse en betreft verduistering van vele miljarden euro??s per jaar.

    De strafmaat van deze criminelen valt vaak laag uit. Oud-bestuurder van Ahold Michiel Meurs kreeg bijvoorbeeld voor zijn aandeel in een omvangrijke boekhoudfraude van 970 miljoen euro negen maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en een geldboete 225.000 euro.

    Of wat te denken van de achtduizend kapitaalkrachtigen die voor ruim 2 miljard euro aan zwart geld op buitenlandse bankrekeningen hadden staan en niet werden vervolgd voor het ontduiken van de belasting, omdat ze gebruik konden maken van de zogenoemde inkeerregeling? Dit staat in schril contrast met de gemiddelde straf die mensen aan de onderkant van de samenleving krijgen.

    bron[/url]

  32. Duidelijk stuk Jaspert! Goed onderbouwd verhaal wat goed te begrijpen is!

    Ik heb echter wel bij één ding mijn bedenkingen:

    Bovendien zijn deze Marokkanen in werkelijkheid Nederlanders, zij het vaak met ouders die in Marokko werden geboren.

    Dit is zonder meer waar. Dat is tevens de reden waarom ik cijfers nutteloos vind. Hoewel ik onlangs begrepen heb, dat deze jongeren vaak nog gerekend worden onder niet-westerse-allochtonen.
    Maar…waar het me om gaat is hoe deze jongeren zich voelen. Je ziet dat vaak deze “Nederlandse” jongeren een taalgebruik hebben waarbij ze duidelijk kiezen voor hun afkomst boven hun huidige nationaliteit.
    Ik ben er ook vrij zeker van dat de jongeren die in Helmond “k*t Holanders” roepen naar medemensen zelf eigenlijk ook de Nederlandse nationaliteit hebben.
    Het zou goed zijn om in dergelijke groepjes van jongeren met ouders met een andere afkomst ook autochtone jongeren met ouders van Nederlandse afkomst toe te laten. Op die manier denk ik dat bepaalde zaken wel eens anders zouden kunnen uitpakken.

    Mijn punt is eigenlijk: als je dergelijke mensen persoonlijk vraagt wat ze zijn….zeggen ze dan “Nederlander” of iets anders?

    Nogmaals: lastige discussie. Zeker zo op internet!

  33. Ik denk dat de xenofobe uitlatingen vanuit politiek en media jegens deze groep ook niet echt een constructieve bijdrage leveren.

    idd: lastige discussie.

  34. @ Plantje, gister sprak een meisje van Turkse (Turks/Nederlandse volgens mij) ouders nog achterloos uit dat ze toch “Nederlandse” was. Heb nog wel minstens 2 voorbeelden. Als Indonesié ook mee mag tellen…nog 1. Niet van het tegenovergestelde hoewel die er vast ook wel zijn, maar hoe erg is het als je ook (een beetje) van het land van je vader en/of moeder houdt?

  35. Bericht door Japser, op 11 augustus 2011 om 12:02
    Ach Dick, Edwin is een bange jongen, die durft zichzelf niet eens open te stellen voor andere culturen.

    Hahahaha, wederom aannames gebaseerd op op je eigen beperkte inzicht.

  36. Bericht door dick, op 11 augustus 2011 om 14:49
    Niet van het tegenovergestelde hoewel die er vast ook wel zijn, maar hoe erg is het als je ook (een beetje) van het land van je vader en/of moeder houdt?

    Dat is helemaal niet erg! Kan me niet eens voorstellen hoe ik me zou gedragen als ik naar een ander land moest vertrekken. Of als ik in een ander land zou opgroeien.
    Weet wel, dat mijn vriendin in Canada geboren is (uit Nederlandse ouders) en op haar 13e naar Nederland is gekomen. (De ouders hadden heimwee.) Daar in Canada zijn ze volledig Engelstalig opgevoed. Haar ouders vonden het belangrijk, dat ze DAT als haar thuis zag en dat ze daar met Canades vriendjes en vriendinnetjes overweg kon.

    Ik heb ook wel gezien dat jongetjes van Turkse of Marokkaanse afkomst van een paar turven hoog totaal respectloos over vrouwen spraken, omdat dat in “hun” cultuur zo mocht. Tevens spraken zij meiden van een paar jaar ouder aan om te vragen wat ze zo laat nog op straat deden; dat paste een dame niet! Ik vind dat je dan misbruik van je afkomst maakt.

    Overigens heb ik net zo weinig respect voor Nederlandse Christenen die vrouwen als minder zien!

    Ik ben ook wel eens door jochies bespuugd vanwege mijn huidskleur. Tja…positiever word je er niet van.

  37. Het is tegenwoordig mode om totaal respectloos over van alles dat groeit en bloeit te praten. Voetballers van ADO (toch een voorbeeld) geven nota bene het slechte voorbeeld met de trainer erbij. Ken voornamelijk meisjes uit andere culturen, Irak, Iran, Turkije….ze passen zich uitstekend aan! Dat aanpassen geldt natuurlijk voor iedereen die in een vreemd land komt.

    Bespugen is wel een heel groot zwaktebod.

    Overigens heb ik net zo weinig respect voor Nederlandse Christenen die vrouwen als minder zien!

    en anders-gelovigen en vraag maar eens hoe sommige stromingen tegen donkere mensen en h*mo’s aankijken. heb het regelmatig meegemaakt. Blijer word je er niet van.

  38. Bericht door Edwin, op 11 augustus 2011 om 14:58
    Hahahaha, wederom aannames gebaseerd op op je eigen beperkte inzicht.

    Gebaseerd op je uitspraken hier 🙂

  39. Bericht door Japser, op 11 augustus 2011 om 15:31
    Bericht door Edwin, op 11 augustus 2011 om 14:58
    Hahahaha, wederom aannames gebaseerd op op je eigen beperkte inzicht.
    Gebaseerd op je uitspraken hier

    Sneu jochie ben jij.

  40. Bericht door Edwin, op 11 augustus 2011 om 11:39
    @Dick
    Op het moment dat je in een wijk zoals holtenbroek (achterin) woont ga je wel anders tegen de medemens aankijken. Probeer het eens.
    Er gaat een nieuwe wereld voor je open!

    Bericht door Japser, op 11 augustus 2011 om 12:02
    Ach Dick, Edwin is een bange jongen, die durft zichzelf niet eens open te stellen voor andere culturen.

    @Japser
    Jouw reactie over mij naar Dick is gebaseerd op jouw inlevingsvermogen en blijkbaar ben je negatief ingesteld. Dit bericht kan beide kanten op maar toch kies je voor de negatieve kant en daarmee degradeer jij jezelf tot hetzelfde wat je verafschuwt.

  41. Nou laten we maar hopen dat het niet erger wordt, want hoe wil de politie dit de kop in drukken dan? @ Remko, gij mist nog de inbraak aan in een kantoorpand aan de Dobbe. Dus Who is Next en wie hebben we gemist?

  42. @ jasper, alle azijnzeikerds, en al die andere die artikel 1 van de grondwet erbij halen!
    Een dikke blauwe middelvinger!
    Ik zeg alleen nog maar het volgende!
    Vrijheids van meningsuiting!!!

  43. @Remko,

    Je hebt gelijk, vrijheid van meningsuiting is ook belangrijk. Maar dan wel in combinatie met andere zaken zoals artikel 1 van de grondwet en de overige normen en waarden die we hier in dit land kennen.

    Als je denkt dat vrijheid van meningsuiting betekent dat je alles maar kan/mag roepen, dan heb je dat wel mis.

  44. Zoiets zei ik ook Wouter, alleen gebruikte ik een woord dat blijkbaar niet mocht (vrijheid van meningsuiting 😉 :P) en is mijn post weer weg. (mij de middelvinger geven of de term azijnzeiker, is dan weer geen probleem vreemd genoeg…)

    Maar mijn punt was inderdaad dat VvM niet artikel 1 in in de grondwet is. Of 2 of 3. Er zijn een flink aantal wetten die voor VvM gaan.

    Vrijheid van Meningsuiting kun je wat mij betreft alleen gebruiken als je dat respectvol kunt doen, en ook een andermans mening kunt respecteren. Maar goed, dat is iets wat de grootste voorvechter van VvM en zijn minions niet heel goed begrijpen.

Reacties zijn gesloten.