Invasie van studenten in Zwolle

Zwolle – De komende weken zal Zwolle weer overspoeld worden met nieuwe studenten. Eerstejaars studenten zullen zich regelmatig in de binnenstad laten zien vanwege de introductie voor hun nieuwe school of door deelname aan de jaarlijkse GRASweek.

11-08-2011_studenten_invasie_in_zwolle_3.jpg
Donderdag waren er verschillende groepen studenten in de binnstad van Zwolle…

De GRASweek (Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren) is dè algemene introductieweek van Zwolle. Iedereen die in Zwolle gaat studeren aan het HBO mag hieraan meedoen. Tijdens de GRASweek maak je kennis met Zwolle als studentenstad. Zelfs als je de stad al kent of niet van plan bent om op kamers te gaan, is het erg leuk om toch aan de GRASweek mee te doen. Behalve alle ins en outs over Zwolle maak je ook kennis met je studiegenoten en het studentenleven. Daarnaast is het studentenleven heel anders dan het scholierenleven van Zwolle. De GRASweek is er niet alleen voor nieuwe HBO studenten. Ben jij komend jaar een eerstejaars MBO student en wil jij het nieuwe jaar goed beginnen door Zwolle op een andere manier leren kennen? Kom dan donderdag 25 augustus naar de GRASdag en beleef een dag lang het studentenleven in Zwolle. De GRASdag is voor het eerst in de geschiedenis van de GRASweek.

11-08-2011_studenten_invasie_in_zwolle_1.jpg

11-08-2011_studenten_invasie_in_zwolle_2.jpg

Tijdens de GRASdag word je in groepen ingedeeld met andere mbo studenten. Vervolgens ga je allerlei leuke activiteiten doen door Zwolle heen. Zoals een rondvaart door de grachten, verschillende workshops en een gezellige brunch met z’n allen op het festivalterrein. Als knallende afsluiter is er het GRASconcert met o.a. Handsome Poets en Bertolf dat je zeker niet mag missen! Aanmelden? Meld je aan door middel van een mailtje naar grasdag@grasweek.nl.

Locatie: Park de Wezenlanden

Tijd: 09.00-24:00 uur

Kosten: 15 euro

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Invasie van studenten in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.