Zwollenaar bekent diverse strafbare feiten

Zwolle – Een 21-jarige man uit Zwolle, die dinsdag 9 augustus is aangehouden voor insluiping, heeft meer strafbare feiten bekend.

politie_logo_4.jpg

Zo verklaarde de man dat hij verantwoordelijk is voor een insluiping bij een woning aan de Palestrinalaan, een inbraak bij een auto die geparkeerd stond in de Telemanstraat en twee diefstallen bij winkels in de Diezerstraat. Daarnaast had hij een fiets gestolen. Ondertussen zijn alle spullen teruggeven aan de rechtmatige eigenaren. De man wordt voorgeleid bij de Rechter-Commissaris.

Eerdere berichtgeving:

Aanhouding verdachte na insluiping

Zwolle – Op dinsdag 9 augustus rond 11.35 uur werd een 21-jarige inwoner uit Zwolle aangehouden op verdenking van insluiping en diefstal. De man had even daarvoor in een woning aan de Sibeliusstraat een 30-jarige vrouw bedreigd. De vrouw overliep de verdachte man in de woning. Tijdens de vlucht van de verdachte uit de woning heeft hij een laptop met oplader weggenomen. Dankzij een goed signalement kon de verdachte worden aangehouden nabij het Diezerplein. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Tegen hem zal een nader onderzoek worden ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Zwollenaar bekent diverse strafbare feiten”

Reacties zijn gesloten.