Zomerkermis Zwolle van start gegaan

Zwolle – Vrijdagmiddag 12.00 uur werd de Zomerkermis door wethouder R. de Heer geopend. Hij deed dat door een rondje in de Super Mouse, dat op het Rodetorenplein staat, mee te rijden. Aanvankelijk was het de bedoeling dat De Heer in de nieuwe Chaos zou gaan maar deze kermisattractie arriveerde door pech onderweg pas vrijdagmiddag in Zwolle, en zal niet eerder dan vrijdagavond zijn rondjes gaan draaien. Van 12 tot en met 21 augustus 2011 vindt de jaarlijkse Zomerkermis plaats. Vanaf het Gote Kerkplein tot aan het Rodetorenplein worden ongeveer 50 attracties opgesteld.

12-08-2011_opening_zwolse_zomerkermis_4.jpg

Vrijdagavond vindt er om 22.15 uur op het Rodetorenplein een spetterend vuurwerk plaats dat vanaf de kermis goed te zien zal zijn. Zondag 14 augustus zal de zomerkermis gevuld zijn met levende standbeelden. Dat is een nieuw aspect van de kermis. Maandag 15 augustuis is de traditionele eurodag (uitgezonderd de Maxximum Booster), en de dag erna de gehandicaptendag en de start van het pony rijden. Woensdag 17 augustuis is het Familiedag. Kindercircus Pavarini zal dan bij de kermis haar kunsten vertonen. Vrijdag 19 augustus is het jaarlijkse en goed bezochte Stratenfestival, met vanaf 17.00 uur de braderie en vanaf 19.00 uur diverse optredens. Zondag 21 augustus wordt de zomerkermis afgesloten met weer een eurodag.

12-08-2011_opening_zwolse_zomerkermis_1.jpg

12-08-2011_opening_zwolse_zomerkermis_3.jpg

12-08-2011_opening_zwolse_zomerkermis_5.jpg

12-08-2011_opening_zwolse_zomerkermis_2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Zomerkermis Zwolle van start gegaan”

  1. Alle Sjonnies en Anita’s verzamelen!!! Stoere boys bij de breakdance die je niet mag aankijken en medelanders die in de botsauto’s rijden alsof ze Schumacher zijn.

    En dat allemaal onder het genot van stampende beats op fluisterstand mede mogelijk gemaakt door de gemeente Ssssssstttzwolle

  2. @Marcelovic:
    Gaan we nu in elk topic dat over de kermis gaat jouw zelfde commentaar terug zien? Grote vent ben je dan hoor….
    Wat ontzettend fijn dat de botsauto’s er niet staan! Manlief blij 😀

Reacties zijn gesloten.