Open avond voor professionals bij Windesheim

Zwolle – Op 24 augustus organiseert Windesheim een open avond voor professionals die verder willen leren naast hun werk. Windesheim biedt passende opleidingen en cursussen aan voor mensen die zich willen verdiepen in hun vakgebied of die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Op de open avond kunnen zij zich laten informeren over de ruim 100 hbo-deeltijd-, duale, post-hbo- en masteropleidingen, cursussen en Associate degrees van Windesheim.

Op de informatiemarkt in het X-gebouw kunnen bezoekers zich vanaf 18.30 uur oriënteren op het opleidingenaanbod en advies krijgen over de verschillende studiemogelijkheden. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er voorlichtingsrondes van de diverse opleidingen en cursussen met uitgebreide informatie over vorm en inhoud. Voor bezoekers die direct vanuit hun werk naar de open avond komen, staat er soep en een broodje klaar.

Nieuwe opleidingen

Om zich te verdiepen in het vakgebied ‘ouderenmanagement’ is een eerste lichting studenten in februari 2011 begonnen met de deeltijdopleiding Toegepaste Gerontologie. Een tweede lichting studenten begint in september 2011 met deze nieuwe opleiding. Vanaf september starten ook de nieuwe deeltijd- en duale opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang, de duale opleiding Financial Service Management en de deeltijdopleiding Bouwkunde. De deeltijdopleiding Bouwkunde is voor professionals die in het bezit zijn van het vakdiploma Aannemer B&U van Bouwend Nederland.

Aanmelden

Aanmelden voor de open avond en een persoonlijk programma samenstellen kan via www.windesheim.nl/professionals. In een bevestigingsmail ontvangen belangstellenden hun persoonlijk programma, dat meteen het entreebewijs is voor de open avond.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)