Hennepkwekerij aangetroffen aan Hooilandstraat

Zwolle – De politie heeft maandagavond 15 augustus Twee mannen aangehouden voor het hebben van een hennepkwekerij.

 

politie_logo_4.jpg

 

Een man van 23 jaar uit Almelo en een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden nadat er een hennepkwekerij was aangetroffen in een woning aan de Hooilandstraat in de wijk Stadshagen. De 500 hennepplanten en de apparatuur zijn in beslag genomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Hennepkwekerij aangetroffen aan Hooilandstraat”

  1. Gaat Stadshagen het nieuwe Holtenbroek worden? Daar willen ze vast niets van weten, maar er zijn de laatste weken steeds meer signalen dat het in de nieuwe wijk mis aan het gaan is. Treiterijen bij een hangplek (hoe is het daarmee dan?) naar ouderen bij Werkeren enz.

  2. Daar werd ik vannacht dus wakker van, niet dat het me wat verbaast in deze buurt want er gebeuren wel meer dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

  3. Bepaalde mensen lezen blijkbaar wat ze willen lezen om hun eigen vooroordeel over Stadshagen te bevestigen. Als je zou willen zou je door middel van persberichten in de krant of op internet negatief over iedere wijk kunnen praten.

    Volgens mij woont een groeiend deel van Zwolle met veel plezier in deze wijk en zijn dit incidenten die je in iedere wijk ziet.

  4. Je kan wel wat zeggen over stadshagen maar hier wordt tenminste een kwekerij in een koopwoning. In andere wijken worden kwekerijen gevonden in huizen van de woningcoöperatie.

  5. *zucht* annie,en dat maakt het risico op brand minder? 500 planten hebben behoorlijk wat licht nodig en denk jij dat de kweker een goed brandveiligsysteem heeft aangelegd? Eigen huis of huurhuis maakt geen klap uit. Als de hypotheekversrekker er achter komt dat jij dit doet dan heeft hij ook een gegronde reden om het huis onder je kont te verkopen. Of denk je dat hij ook de electriciteit netjes betaald heeft voor die 500 planten?

Reacties zijn gesloten.