Getuigen inbraak café aan Melkmarkt gezocht

Zwolle – In de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 augustus is er ingebroken bij een horecagelegenheid aan de Melkmarkt.

Vermoedelijk heeft de inbraak plaatsgevonden rond 4.00 uur. De daders hebben een deur geforceerd om binnen te komen en zijn waarschijnlijk via een uitgang aan de Nieuwstraat gevlucht. Ze hebben een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding door geven kan via 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Getuigen inbraak café aan Melkmarkt gezocht”

  1. De belg ,de 4, de toog of de bommel lijkt me. de rest valt moeilijk onder de noemer café te scharen, en dat is geloof ik alles aan de kant van de nieuwstraat

  2. @Bas: hoezo café? Gaat om een horecagelegenheid. Kan dus ook Kota Radja of Talamini zijn, en De Bommel ligt aan de Melkmarkt noch aan de Nieuwstraat.

  3. Tja, er is ergens ingebroken en vermoedelijk om 4:00 en misschien heeft iemand iets gezien… Heerlijk wazig, onder het mom: We moeten het volk tevreden houden dus doen net of we het willen oplossen maar we geven lekker weinig informatie waar niemand wat mee kan…

    *Hoofdschuddend… en niet eens meer verbaasd.*

Reacties zijn gesloten.