Technisch onderhoud aan Digitaal Loket

Zwolle – Het digitaal loket van de gemeente Zwolle is van vrijdag 19 augustus 20.00 uur tot uiterlijk maandag 22 augustus 08.00 uur niet te bereiken vanwege technisch onderhoud.

Tijdens de werkzaamheden kunnen bezoekers het burgerloket en het bedrijvenloket van de website www.zwolle.nl niet raadplegen. Dat betekent dat het onder meer niet mogelijk is om diensten of producten aan te vragen, een melding te doen of digitaal een afspraak te maken. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Technisch onderhoud aan Digitaal Loket”

  1. Ik zou van de gemeente wel verwachten dat ze een andere tijdelijke oplossing als alternatief zouden aanbieden, dat is een dienstverlenende organisatie wel verplicht aan haar burgers.

  2. Ach, het is maar een formuliertje dat tijdelijk niet ingevuld kan worden… Om eerlijk te zijn denk ik dat alles wat je erop zou kunnen invullen, in de praktijk toch pas op maandag zou worden verwerkt.

  3. Heerlijke combinatie de overheid en internet :'( Elk normaal bedrijf wat geld moet verdienen en klaar moet staan voor de klanten test de website in een test omgeving en gaat vervolgens live in een hooguit in een uur…

  4. Ik heb ook een internetbedrijf en kan je zeggen dat je niet ééns goed en wel offline hoeft trouwens, maar goed, echt druk kan ik me er ook niet over maken, want zo’n ingevuld formuliertje zou toch nooit in het weekend verwerkt gaan worden.

Reacties zijn gesloten.