Spectaculaire elementen albumrelease Kubus & Rico

Zwolle – Mede dankzij nieuwe technieken bij Hedon komt vrijdag 2 september het langverwachte album van Kubus & Rico uit. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september vindt in Poppodium Hedon te Zwolle de releaseparty plaats. Twee dagen achter elkaar want de eerste show was snel uitverkocht, mede doordat er geknibbeld is op de capaciteit van het Zwolse poppodium. En dat is niet zonder reden.

Hedon.jpg

Eerder werd al bekend gemaakt dat er ‘dingen’ zouden gebeuren die nog nooit eerder in Hedon zijn vertoond en nu kunnen eindelijk meer details naar buiten worden gebracht. Hedon heeft geïnvesteerd in nieuwe technieken waarmee de visuele beleving van een bezoek aan het podium wordt versterkt. Tijdens de optredens van Kubus & Rico zal voor het eerst worden gewerkt met 3D animaties en hologrammen. Spectaculair is waarschijnlijk het woord dat hier het best bij past, uniek voor een zaal met het formaat van Hedon. De voorbereidingen zijn al enige tijd aan de gang en de verwachtingen hooggespannen. Mede dankzij de fanatieke samenwerking met Kubus & Rico denkt de popzaal dat dit wel eens de show van het jaar kan worden.

Langzamerhand komen ook meer en meer details over het nieuwe werk van de Zwolse popiconen naar buiten. Zo is de eerste clip “Vrij” van het album DMT inmiddels gelanceerd, het artwork van het album vrijgegeven en is de zogenaamde tracklist bekend gemaakt. De eerste reacties hierop zijn ronduit positief wat de verwachtingen voor het nieuwe album nog verder doet oplaaien. Als gezegd is vrijdag 2 september volledig uitverkocht, maar voor zaterdag 3 september zijn nog kaarten te koop. Kijk voor meer informatie op www.hedonzwolle. nl waar je ook tickets kan bestellen. Kaarten zijn eveneens verkrijgbaar bij Plato en VVV te Zwolle. Deze show is een samenwerking tussen Hedon, Kubus & Rico, MK2 en Boerdam Interactieve Media en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Provincie Overijssel.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Spectaculaire elementen albumrelease Kubus & Rico”

Reacties zijn gesloten.