Getuigen aanrijding Boerendanserdijk gezocht

Zwolle – Op woensdagavond 24 augustus rond 21.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Boerendanserdijk. Een 21-jarige autobestuurder uit Zwolle reed over de Boerendanserdijk in de richting van de Ceintuurbaan toen hij opeens van achteren werd aangereden door een witte bus. De bestuurder van de witte bus stopte niet en vervolgde zijn weg over de Ceintuurbaan in de richting van de A28.

politie_logo_4.jpg

De auto van de 21-jarige Zwollenaar had zoveel schade opgelopen door de aanrijding dat deze niet verder kon rijden. De auto is weggesleept. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze aanrijding en verzoekt hen, en met name de bestuurder van de witte bus, om contact op te nemen met politieteam Zwolle-Oost via 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “Getuigen aanrijding Boerendanserdijk gezocht”

  1. Daar zijn er gelukkig niet zoveel van witte bestelbusjes :'(

    Sean 1990 heb jij geen merk/type gezien of een cijfer/letter combinatie van het kenteken onthouden ???

  2. Je ziet het helaas steeds vaker dat mensen er als een haas vandoor gaan na het veroorzaken van een ongeval.
    Gisteren is er bijvoorbeeld aan de Timmermeesterslaan iemand tegen een geparkeerde auto gereden, maar een briefje achterlaten ho maar…

  3. Nee helaas niet, het was geen oud type transporter.. Het kan een caddy zijn geweest of nieuw type transporter.. in ieder geval niet een van de grootste bestelbusjes..

  4. Ik vermoed dat hij ook een slok ophad, te zien aan zijn rijstijl.. Hij schoot namelijk de stoep over (thank god dat daar geen mensen liepen op dat moment)

  5. Ik zou je graag helpen sean, ook zonder dat daar een beloning tegenover staat. Wat een h*fter zeg! >:(

    Verder alles goed? Enkel materiële schade?

    Ik hoop voor je dat ze hem nog vinden!

  6. Ik zag dat vanmiddag de politie op de Biesbosch in Aa-landen -Zuid een witte bestelauto aanhield. De bestuurder werd gearresteerd en afgevoerd.

  7. Hopelijk is dat hem, ik stoor me ook wel aan het verkeer soms hier in zwolle. >:(

    @Ingrid misschien kan je vantevoren bedenken wat je wil schrijven. Anders word het zo’n zootije hier!

  8. Hallo. Ik heb alleen de achterkant van de auto kunnen zien. Daar was niets merkwaardigs te zien. De politie reed de auto met twee busjes klem, boeiden de donkere chauffeur en deden hem achterin een busje. Een agent reed de witte bestelauto weg.

Reacties zijn gesloten.