FC Zwolle wint bekerwedstrijd in Leeuwarden

|   Laatste wijziging

Leeuwarden – FC Zwolle heeft dinsdagavond een goed resultaat geboekt door de bekerwedstrijd bij SC Cambuur in Leeuwarden te winnen. De uitslag werd 0-1.

Nassir Maachi tekende na 74 minuten voor het enige doelpunt. De spits die vorig seizoen nog onder contract stond bij de Friezen, ontsnapte aan buitenspel en schoof de bal netjes achter doelman Te Loeke. In de eerste helft was Cambuur het gevaarlijkst, maar hield Zwolle vrij gemakkelijk stand. De Blauwvingers waren vooral op de counter gevaarlijk. Na rust kroop Zwolle uit zijn schulp en zette de wedstrijd naar zijn hand. Ook invaller Mark de Vries kon in het laatste kwartier de gelijkmaker niet meer forceren. De boomlange spits die vorig seizoen nog een ware plaaggeest was voor de Zwolse defensie in de Jupiler League Play-Offs, kwam er niet aan te pas. Donderdagavond zal de loting plaatsvinden voor de derde ronde van het bekertoernooi.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “FC Zwolle wint bekerwedstrijd in Leeuwarden”

  1. Dat uitvak is ook een aanfluiting voor de gehele nederlandse competitie. Dik hekwerk met van die dikke spijlen zodat je maar de helft van het veld kan zien. Een paar gammele dixie’s. Steward die je niet kan verstaan.
    Het was gewoon k*t

  2. eagels graag want vorig jaar zeiden we nooit meer eagels nou nu we niet door zijn gegaan naar eredivisie moeten we ze tog een x extra op hun donder geven

    zwolle till we die!!

  3. @natascha hoezo geen eagels dan ?:P dat is juist de leukste wedstrijd van het seizoen vindt ik 😛 en eredivisie club beter ng ff niet nee want dn liggen we er denk ik redelijk snel uit ik wil wel een revanche tegen twente

  4. @natascha ja dat snap ik maar ik ben daar niet echt bang voor 😛
    je moet wel een beetje een goeie instelling hebben he 😛 hahaha

Reacties zijn gesloten.