FC Zwolle behoudt de koppositie in de Jupiler League

|   Laatste wijziging

Zwolle/Almere – Vrijdagavond heeft FC Zwolle in Almere de belangrijke wedstrijd in de strijd om de koppositie met 0-3 van Almere City gewonnen.

Almere City zou bij winst de koppositie van de Zwollenaren overnemen. In een wedstrijd waar veel van verwacht werd was FC Zwolle heer en meester. Het was Frank Olijve die in de 13e minuut de 0-1 op het scorebord deed verschijnen, waarna Joey van den Berg vlak voor de pauze de 0-2 voor zijn rekening nam. In de tweede helft maakte Nassir Maachi in de 72e minuut de 0-3 en bepaalde daarmee tevens de einduitslag. Met deze overwinning behoudt de ploeg van Art Langeler de koppositie in de Jupilerleague.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “FC Zwolle behoudt de koppositie in de Jupiler League”

  1. en dan nu hopen dat Eindhoven – Willem 2 komende zondag in een gelijkspel eindigt, dan lopen we namelijk punten uit op iedereen 🙂

  2. Om te voorkomen dat de spelers nu naast hun schoenen gaan lopen van trots en eigendunk moeten we meteen punaises op het veld strooien haha (grapje) 😉

  3. @Zwollenaar, hou je vinger toch nog maar even in je broekzak, op deze wijze ging het verleden jaar ook he? de competitie is nog niet op de helft hoor.

Reacties zijn gesloten.