FC Zwolle wint IJsselderby in Deventer

|   Laatste wijziging

Deventer – FC Zwolle heeft zondagmiddag de altijd beladen IJsselderby van Go Ahead Eagles gewonnen. Het duel eindigde in een 0-1. De beelden van de samenvatting vindt u HIER.

14-07-2011_persdag_fc_zwolle_21.jpg
Matchwinner Bart van Hintum

Na een goede start van de gastheren was het later Nacir Maachi die twee goede kansen kreeg. In de 37e minuut scoorde Bart van Hintum uit een vrije trap. Over en weer volgden kansen. Met name Kolder miste twee keer een grote kans voor Deventer toen hij alleen voor de keeper stond. Door de spanning van de derby waren er zo nu en dan kleine opstootjes op het veld. Door de goed leidende scheidsrechter Wegereef liep de wedstrijd nooit uit de hand. Tijdens de tweede helft ging de kwaliteit van het spel wat achteruit. Keeper Diederik Boer raakt bij een scrimmage bij zijn doel geblesseerd aan zijn hand, maar hoefde niet vervangen te worden. Een eindspurt van GA Eagles trof geen doel. Coach Art Langeler was na de wedstrijd niet helemaal tevreden met het voetbal van zijn team. Met name de tweede helft was matig aan Zwolse zijde. Door de mooie winst blijft Zwolle lijstaanvoerder in de Jupiler League. Omdat Eindhoven afgelopen vrijdag 2 punten liet liggen staat FC Zwolle 5 punten los van de nummer twee.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “FC Zwolle wint IJsselderby in Deventer”

  1. Het grappige is dat Diederick er helemaal niet bij was. Arno Slot deelde een klodder uit naar een van de Eagles. En rende vervolgens snel de kleedkamer in

  2. Bericht door Theoderick, op 27 november 2011 om 19:10
    Arno Slot deelde een klodder uit naar een van de Eagles. En rende vervolgens snel de kleedkamer in

    Wat een schijterDT.

Reacties zijn gesloten.