Zwolse kinderboekenschrijfster bezoekt De Schatkamer

Foto van auteur

Zwolle – Leerlingen van openbare bassischool De Schatkamer kregen woensdagmorgen bezoek van een echte kinderboekenschrijfster. En die kwam ook nog eens uit Zwolle zelf! Karin Vrielink schrijft verhalende boeken over allerlei thema’s uit de digitale wereld. Haar eerste boek heet Illias in Maggelspace.

30-11-2011_k.vrielink_presentatie_boek_school_de_schatkamer_3.jpg

Het boek gaat over een jongentje die op een verkeerde knop drukt op internet en zo, via de digitale snelweg, belandt in Maggelspace. Hier beleeft hij allerlei avonturen en komen ook de gevaren van internet aan bod. Het tweede deel heet Maggelvirus en komt in 2012 uit. De schrijfster las voor uit haar eigen boek en vertelde over de mogelijke gevaren van internet. Ook probeerde ze samen met de leerlinge het einde te bedenken van haar derde boek. De kinderen kregen van de kinderboekenschrijfster een boek uitgereikt, zodat ze het verhaal ook helemaal zelf kunnen lezen.

30-11-2011_k.vrielink_presentatie_boek_school_de_schatkamer_1.jpg

30-11-2011_k.vrielink_presentatie_boek_school_de_schatkamer_2.jpg

30-11-2011_k.vrielink_presentatie_boek_school_de_schatkamer_4.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zwolse kinderboekenschrijfster bezoekt De Schatkamer”

  1. Leuk bericht en leuke pics! Het was een ontzettend leuke workshop, de Schatkamer kinderen stelden heel veel goede vragen en zijn volgens mij best wat mediawijzer geworden en zeker Maggelspace fan 🙂

Reacties zijn gesloten.