FC Zwolle wint ook in Emmen

|   Laatste wijziging

Emmen / Zwolle – FC Zwolle heeft wederom een belangrijk duel gewonnen. Dit keer werd in Emmen de plaatselijke FC met 1-2 verslagen. Door de winst kon koploper Zwolle verder uitlopen op concurrent Eindhoven. Het was de negende overwinning op rij en daarmee een evenaring van het clubrecord van FC Zwolle.

In de 23e minuut scoorde Nassir Maachi na een assist van Bart van Hintum. In de 36e minuut kreeg Emmen een onterechte strafschop, die door Ruud ter Heide benut werd. De 1-1 was ook de ruststand. In de tweede helft komt Zwollle, dat de gehele wedstrijd het betere van het spel had, in de 52e minuut op voorsprong door een grote blunder van de defensie van Emmen. Furdjel Narsingh scoorde de 1-2. Door het gelijkspel van de nummer twee Eindhoven bij FC Den Bosch (2-2) loopt koploper Zwolle in de Jupiler League weer 2 punten extra uit op de concurrent. FC Zwolle staat nu maar liefst 10 punten los van Eindhoven.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “FC Zwolle wint ook in Emmen”

  1. Was er als oud Emmenaar er bij op de BC tribune. Er juichten aardig wat mensen om ons heen bij de goals van onze FC. Blij dat het na afloop lekker warm was in de BC. Kleingeerts deed het licht uit??? :D:D:D

Reacties zijn gesloten.