AV PEC 1910 start diverse groepstrainingen

Foto van auteur

Zwolle – Voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper biedt de Zwolse atletiekvereniging PEC 1910 vanaf 7 januari diverse groepstrainingen. Met deze clinics worden de deelnemers op verantwoorde wijze voorbereid op een halve marathon (21,1 kilometer), vier Engelse Mijl (6,4 kilometer) of hele marathon (42,2 kilometer). Het gemak en plezier van samen trainen onder deskundige begeleiding van Atletiekunie-gediplomeerde trainers vormt het fundament onder de vernieuwde clinics van AV PEC 1910. Inschrijven kan vanaf nu op www.clinics.avpec1910.nl.

De loper die nog niet zeker weet of ‘de halve’ wel wat voor hem of haar is, kan op zaterdagochtend en woensdagavond prima terecht bij de zogenoemde pre-clinic. Vanaf 7 januari tot 3 maart worden deelnemers voorbereid op het aaneengesloten kunnen lopen van tien kilometer. Deze afstand vormt het uitgangsniveau voor deelname aan de clinic voor de halve marathon, welke start op zondag 11 maart. Enkele weken later, op zaterdag 21 april, start de clinic voor de vier Engelse Mijl. Deze drie clinics zijn toegespitst op deelname aan de Zwolse halve marathon of 4 Engelse Mijlen op 9 juni. Voor de Zwolse marathon op 30 september is op dit moment ook een clinic in voorbereiding. Deze sluit aan op de clinic voor de halve marathon en zal medio juni van start gaan.

Deelname aan de genoemde wedstrijden is niet verplicht. De clinics zijn zodoende ook toegankelijk voor lopers die niet in Zwolle kunnen of willen lopen.

 

Als officiële atletiekvereniging heeft PEC 1910, naast eigen kleed- en douchegelegenheid, de beschikking over een eigen sportfysiotherapeut en meerdere sportmasseurs. En natuurlijk ontbreken de gezelligheid van het clubhuis, de pastaparty en een technisch loopshirt niet in het pakket dat deelnemers krijgen bij hun inschrijving voor een clinic.

 

De inschrijvingsformulieren voor de diverse clinics zijn samen met alle informatie te vinden op

www.clinics.avpec1910.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)