Halve Marathon Zwolle krijgt nieuwe website

Foto van auteur

Zwolle – Stichting Halve Marathon Zwolle heeft vrijdag met trots een gloednieuwe website gelanceerd. Op www.halvemarathonzwolle.nl is – zoals vanouds – nog steeds alle informatie over het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival te vinden, alleen is de site door mediapartner Stichting Sportief Zwolle in een nieuw jasje gestoken.

Teun Bouwhuis, voorzitter van Stichting Halve Marathon Zwolle, laat weten zeer blij te zijn met de nieuwe site. “Met deze moderne website kunnen we alle hardlopers, supporters en andere belangstellenden de komende jaren weer op een mooie manier voorzien van de nodige informatie”, aldus Bouwhuis, die alle hardlopers ook graag attendeert op de start van de inschrijving. Vanaf woensdag 1 februari 12.00 uur is het namelijk mogelijk om een startbewijs te bemachtigen voor de twaalfde editie van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival. Net als vorig jaar wordt de inschrijving voor de Zwolse Halve Marathon gesloten bij 4.000 deelnemers. Voor de 4 Engelse Mijlen kunnen 4.500 hardlopers zich inschrijven. “Vergeet dus niet om 1 februari naar www.halvemarathonzwolle.nl te gaan! En breng dan ook meteen even een stem uit op www.hardloopevenementvanhetjaar.nl.”

 

Iedereen kan via www.hardloopevenementvanhetjaar.nl een stem uitbrengen op het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival. Bij het uitbrengen van een stem maak je direct kans op een reis naar de Marathon van Athene (inclusief deelname aan de 5 kilometer, 10 kilometer of marathon). De tweede prijs is een iPad2. Bij het stemmen kan je ook cijfers geven voor de sfeer, het parcours, de organisatie en de prijs/kwaliteitverhouding. De evenementen zijn ingedeeld op basis van het aantal deelnemers. Hierdoor maken kleine loopevenementen net zoveel kans op een award als grote evenementen. Er kan op alle hardloopevenementen in Nederland worden gestemd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)