FC Zwolle wint ook in Dordrecht

Foto van auteur

Dordrecht / Zwolle – Koploper FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd in en tegen Dordrecht gewonnen. De uitslag werd 1-2. Door de winst bouwde Zwolle de riante voorsprong van 11 punten uit naar 14 punten op nummer twee Eindhoven, dat zaterdag nog thuis in actie komt tegen Veendam.

FC Dordrecht kwam in de 18e minuut op een 1-0 voorsprong door Jeffrey Rijsdijk 1-0. Na de rust scoorde Jesper Drost voor Zwolle de gelijkmaker door een blunder in de verdediging van Dordrecht. In de 64e minuut was het Nassir Maachi die de eindstand op het scorebord schoot. De ploeg van trainer Art Langerer trakteerde FC Dordrecht op de eerste thuisnederlaag van het seizoen. De blauw-witten die na de winterstop in alle drie de wedstrijden op achterstand kwamen herstelden zich goed en pakten weer drie belangrijke punten mee naar Overijssel.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “FC Zwolle wint ook in Dordrecht”

  1. FC Eindhoven heeft het gat met koploper FC Zwolle weer verkleind tot elf punten. SC Veendam kon de Noord-Brabanders geen nieuwe tik uitdelen in de titelstrijd van de Jupiler League: 2-0.

  2. Ja dus Marcello? Ze stonden al 11 punten achter alleen speelde Zwolle vrijdag en Eindhoven Zondag. Allebei hebben ze gewonnen dus veranderd er weinig. Vaag bericht dus!

Reacties zijn gesloten.