Kampioen FC Zwolle verliest in Tilburg

|   Laatste wijziging

Zwolle – De kersverse kampioen van de Jupiler League FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd bij Willem II verloren. In Tilburg werd de uitslag 3-1.

Het was voor FC Zwolle de eerste wedstrijd na de festiviteiten van vorig weekend. Na een vrije zondag werd er vanaf maandag alweer getraind voor het vervolg van de competitie. In Tilburg stond Zwolle al binnen 10 minuten op een 1-0 achterstand. Donny de Groot was de doelpuntenmaker. Door een fout in de defensie kwam Willem II even later op 2-0 voorsprong via Virgil Misidja. De 2-0 was ook de ruststand. De Brabanders hadden het beste van het spel tot dan toe. Na een grote kans van Donny de Groot was het Jesper Drost die in de 64e minuut voor Zwolle de 2-1 scoorde. Zwolle geeft in de tweede helft nog extra gas, maar het mocht niet baten. Tegen het einde van de wedstrijd wist Arjan Swinkels nog de 3-1 te scoren. Volgende week is de laatste wedstrijd van het seizoen in de Jupiler League voor FC Zwolle. SC Veendam is in Zwolle dan de tegenstander.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Kampioen FC Zwolle verliest in Tilburg”

  1. Heb begrepen dat FC Zwolle een staande ovatie kreeg van de supporters van Willem II voor promotie naar de eredivisie. Waarvoor hulde!

  2. Dit was te verwachten, niets ergs aan. Ze zijn al kampioen, stond niks meer op het spel en Willem 2 is nu eenmaal niet de slechtste tegenstander.

    Volgende week voor de eigen fans nog even winnen van Veendam en dan op naar volgend seizoen!

  3. Op deze manier hebben we Camboer weer eens goed kunnen fucken. Heel moooiiii. Kan ons het schelen, volgend seizoen genieten!!

  4. Je hebt je zelf ook goed te kijken gezet de 1e helft. Wat een instelling. Wat Van den Berg nog op het voetbalveld doet, weet ik niet, maar wat een misselijke vent! De 2e helft was zeer redelijk! Jammer dat Ter Heide niet minstens 1 goal maakte van de drie kop kansen op goal. Eerst lekker bier smijten en de stoere man uithangen tegen de ene kant van de tribune en daarna gebroedelijk met de King Side haha…chapeau!

  5. Door slappe eerste helft verlies je. Tweede helft wordt er wel met inzet gespeeld en was je over het algemeen betere ploeg. Volgende week goed afsluiten voor het goede gevoel. En met aantal goede versterkingen komt het wel goed in eredivisie. En dan is het inderdaad nooit meer Deventer!:):)

  6. @Pieters
    Ga volgend seizoen maar lekker de wedstrijden in Deventer bezoeken, dan gaan wij Zwolle wel bekijken. En niet stiekem langskomen als er een keer een clubje uit het westen langskomt.

  7. Maurice de Hondt zou nu eens moeten onderzoeken hoeveel % van onze landgenoten plotseling wél weet dat ZWOLLE de provinciehoofdstad van Overijssel is…..Het knooppunt van het Oosten.

    Ja, ik geloof echt dat eredivisievoetbal (daarbij wordt natuurlijk afgevraagd waar het team/de nieuwkomer vandaan komt)…Zwolle op de persoonlijke geheugenkaart zet 😀 En er wordt (positief) met elkaar over PEC-Zwolle gesproken……Hoe ik dat weet? Levenservaring 😀

    @ jeugd die deze zomer naar onze kusten…mogen ook in het buitenland liggen….trekken: vergeet niet een (PEC) Zwolle-vlag mee t e nemen! (Sorry, was ff jeugdsentiment).

  8. @Dick ik mag toch hopen dat iedereen zoveel heeft opgelet bij topografie op de basisschool dat ze de provinciehoofdsteden wel weten?? (Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Arnhem, Maastricht, ’s Hertogenbosch, Utrecht, Lelystad, Haarlem, Den Haag en Middelburg)

  9. Vrees dat 98% (waaronder ikzelf) op die momenten van kennisoverdracht….afdwalende gedachten had. Tuurlijk hoort het bij basiskennis van de Nederlander. Zal toch ook wel in de inburgeringsblabla staan?

    * Toch zijn er velen, ook met een (redelijk) hoog IQ die niet weten dat ZWOLLE de provinciehoofdstad van onze mooie provincie is.

    Velen zijn immers:
    – egocentrisch (lekker belangrijk)
    – ongeïnteresseerd (lekker belangrijk)
    – enkel met hun kant van het land bezig: Westen/ Brabo’s/ Limbo’s

    – Er is zelfs een omroep die je heel goed RTV Twente ZOU kunnen noemen 🙁

Reacties zijn gesloten.