Politie zoekt gestolen fiets

Zwolle – In het kader van een onderzoek naar fietsdiefstal is de politie op zoek naar een eind maart jl, in het centrum van de stad gestolen fiets in de omgeving van de Isalaklienieken, (de Weezenlanden).

Het gaat om een blauwe Gazelle herenfiets, type Medeo, framenummer 3270224. Deze fiets had een blauwe fietstas. Mensen die hier op aanslaan wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Zwolle – Centrum / Zuid via 0900-8844. Ook fietshandelaren en stallinghouders wordt gevraagd om te kijken of deze fiets mogelijk in hun bestand voorkomt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “Politie zoekt gestolen fiets”

  1. Vreemd verhaal. Ik ben al 3 fietsen kwijt agv diefstal. Aangifte gedaan, nooit iets van weer gehoord. Nu maakt de politie oa via weblog Zwolle kenbaar dat een fiets is gestolen en dat zij ernaar op zoek zijn. Prima actie! We kunnen weer trots zijn op de politie! Maar er zal wel meer achter zitten.

  2. @Berend, ja allemaal wel leuk dit, maar als ze elke fiets die gestolen word via weblog Zwolle online zetten komt er ook geen nuttig nieuws meer langs. Zou idd wel een bijzondere fiets moeten zijn geweest.

  3. Jaaaa, ik sla aan.:D
    Welk type betreft het want medeo is slechts het model.
    Plus, excellent, lite, xtra innergy xt of excellent innergy xt?
    (zodat we weten of het een normale of hybride fiets is)

    Aan de andere kant, de fietstas zal er niet meer op zitten
    en met een busje motip is ‘ie nu gebroken wit ofzo..:o

  4. Ik ga vanmiddag de stad maar eens doorlopen om te zoeken. Neem ook mn duikbril mee. Misschien ligt ie wel in de gracht…..
    Is de brandweer trouwens al inegschakeld . Kikvorsmannen kunnen toch ook naar de fiets duiken. Is trouwens 112 al gebeld?

  5. Ook ik ben meer dan handvol fietsen kwijt geloof dat er ruim 1000 fietsen per jaar worden gestolen in Zwolle waarom speciaal aandacht voor deze ???

  6. Ik heb zo’n fiets te koop zien staan bij de fietsenmaker bij ’t station. Ik weet niet hoe ie heet.
    Idee om daar eens te gaan kijken?

  7. Moet wel een heel speciale fiets zijn dat er zo’n spektakel van gemaakt wordt. Hoeveel fietsen worden er wel niet in zwolle gestolen. Krijgen we nu van iedere gestplen fiets in zwolle een melding op wlz:)

  8. ZWOLLE – Politie roept handelaren, stallinghouders en oplettende Zwollenaren op uit te kijken naar een gestolen blauwe Gazelle herenfiets, type Medeo, framenummer 3270224. De fiets, die gestolen werd in de buurt van ziekenhuis De Weezenlanden, is belangrijk voor een nader onderzoek van de politie.

    fiets is nog steeds niet gevonden volgens de stentor van vandaag.

Reacties zijn gesloten.