Jubileum Spelen bij WVF in Westenholte

Foto van auteur

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op dinsdag 1 mei voor jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes Jubileum Spelen. Sportiviteit en samenwerking staan daarbij voorop.

Opgeven voor de Jubileum Spelen kan door een mail met de naam en het team te sturen naar spelen@wvf.nl. Jeugdleden kunnen ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. De organisatie vraagt ook of ouders, verzorgers, leiders, coördinatoren of anders betrokkenen wellicht activiteiten kunnen begeleiden. Zij kunnen zich ook, met vermelding van naam, telefoonnummer en mailadres, opgaven via spelen@wvf.nl. Voor de D- en C-jeugd start het programma om 9.00 uur. Er worden veel verschillende sportieve activiteiten georganiseerd, waar plezier en samenwerking voorop staan. Er zijn diverse opblaasbare attracties, zoals een uitdagende stormbaan.

Het programma voor de D- en C-jeugd duurt tot ongeveer 16.30 uur. Voor de F- en E-jeugd start het programma om 13.00 uur. Voor deze jeugd wordt een vier tegen vier-toernooi georganiseerd. Ook kunnen zij zich uitleven op een prachtig luchtkussen. Ook dit programma duurt tot ongeveer 16.30 uur. “Het belooft een zeer gezellige en sportieve dag te worden”, aldus organisator Martijn Ruijsch. “We hopen veel kinderen te mogen begroeten.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)