Zomeravond poëzie bij veerpontje Haerst

Foto van auteur

Zwolle – Onder de naam Pontpoëzie zal er op de zwoele zomeravond van 23 juni bij het veerpontje van Haerst (vlakbij de Agnietenberg) poëzie- en muziek te beluisteren zijn. 10 dichters van formaat (zie bijlage) ondersteund door musici van het Zwolse klassieke orkest Musica Michaelis zullen zich de hele avond op 4 verschillende plekken op- en- rondom de pont laten horen.

pontpoezie.jpg

De speelplekken zijn op zich al bijzonder; in een hooiberg, een bakhuisje, op de dijk en natuurlijk op de pont zelf, midden op de Vecht. Het programma duurt van 20.00 uur tot middernacht en wordt muzikaal afgesloten door concert van Musica Michaelis. Het festijn is uitsluitend te bereiken via de Haersterveerweg en dan met het pontje naar Haerst. Alleen voetgangers worden meegenomen en men kan vanaf 20.00 tot 20.45 opstappen. Daarna vaart de pont alleen nog incidenteel voor aan-en afvoer. Alle verdere info kunt u vinden op de website; www.pontpoezie.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Zomeravond poëzie bij veerpontje Haerst”

  1. men kan vanaf 20.00 tot 20.45 opstappen

    Volgens de genoemde website is dit tussen 19.45 en 20.30 uur. Zou zuur zijn als je niet meer over kan, omdat je te laat zou zijn.

Reacties zijn gesloten.