Speciale activiteiten op het Assendorperplein

Foto van auteur

Zwolle – Het Assendorperplein leeft, helemaal op 14 oktober. Op de dag van de Psychische Gezondheid zullen Dimence en Muziek in de Tent twee speciale activiteiten organiseren op het plein. Zo zal Dimence om 11.00 uur de film ‘Intouchables’ draaien in de Enk.

In deze film staat centraal hoe je omgaat met de problemen die je hebt en hoe je elkaar daarbij benadert. Na afloop komt er een ervaringsdeskundige aan het woord en hij zal vertellen hoe hij is omgegaan met zijn depressie. Wat hielp hem? Wat kan de omgeving doen en wat doet hij er nu aan om een depressie te voorkomen? Dit alles wordt georganiseerd door de afdeling Preventie van Dimence. Na de film kunnen de bezoekers gelijk door naar het plein. Hier zal Muziek in de Tent zoals elke tweede zondag van de maand goede muzikanten de kans geven om hun talent te laten horen. Om 14:00 uur zorgt de Nederlandse swing-sensatie Let’s jump voor een feestje. Met een repertoire vol grote Rhythm and Blues-, Jump & Jive- en Soulnummers, zal niemand stil kunnen blijven staan. Muziek in de Tent zal hierna een winterstop houden, dus des te meer reden om nog even te genieten van dit laatste optreden! Beide activiteiten zijn gratis. Tot zondag 14 oktober!

1 gedachte over “Speciale activiteiten op het Assendorperplein”

 1. Zondag 14 oktober lijkt mij een uitgelezen kans om de stroeve heupen weer eens los te gooien.
  De benodigde smeermiddelen daartoe zullen we bij Eureka of de Enk tot ons kunnen nemen.

  Eindelijk, ze zijn er! Doe je dans-schoenen aan en maak je klaar om te feesten!

  De nieuwe Nederlandse swing-sensatie Let??s jump! is klaar om het podium van de muziektent op te klimmen.
  Een repertoire vol met grote Rythm and Blues-, Jump & Jive- en Soul-artiesten, zoals Louis Jordan, Louis Prima, Fats Domino, Ray Charles en vele anderen, maar ook met vele eigen composities, zal niemand in het publiek stil kunnen blijven staan.

  Dus als je zin hebt aan een lekkere middag stevig swingen, kom dan naar het plein en LET?S JUMP!!!

  http://www.muziekindetent.nl/index.php?pid=12

Reacties zijn gesloten.