“Wipstrik blijft veilig na komst disco”

Foto van auteur

De gemeente is niet bang voor overlast door de discotheek in het nieuwe stadion. Dat schrijft zij in de beantwoording van bezwaren (‘zienswijzen’) van buurtbewoners.

De disco wordt onderdeel van een partycentrum en is alleen op zaterdagavond open. Er wordt dan een extra politiekoppel ingezet. De fietsers zullen gebruik maken van de Vondelkade; en niet van de dichtbevolkte Brederostraat. Er komen 1260 parkeerplaatsen rond het stadion. Het casino mag maximaal 55 gokautomaten neerzetten.

Bron: LEV 06

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over ““Wipstrik blijft veilig na komst disco””

 1. Beste IK, voor zover ik kan nagaan is de disco alleen op zaterdag open om de overlast beperkt te houden (voor gemeente en politie) en de exploitatie rendabel te houden (voor de ondernemer). Voor de rest van de week zal het bedrijf kiezen voor feesten en eten, denk ik (partycentrum). De kans bestaat trouwens dat er in Zwolle nog een tweede disco komt. Of in de binnenstad of op de Voorsterpoort.

 2. @ Siebrand: in de binnenstad lijkt me de voormalige X-Ray de meest voor de handliggende locatie. G*d wat staat dat pand al lang leeg! Zou het alleen aan de vraagprijs liggen?
  Die broer van Edwin Everst had tijdens het stratenfestival 2005
  verregaande belangstelling (namens Podium-Hardenberg of zo) sprak hem en Edwin Evers toen, met mijn broertje. Zuch, is al weer meer als 1,5 jaar geleden!!!!

 3. nou de foutjes zijn je vergeven hoor 😉 is de eigenaar van het gebouw geen bierbrouwer ofzo, zodat alles extra moeilijk ligt? het zou trouwens leuk zijn om de broer van Edwin Evers zo ver te krijgen om iets met Zwolle te doen. Zie het als een stap voorwachts in de alliantie Zwolle-Hardenberg netwerkstad…:-)

 4. Ben net als jou een enorme Zwollywood promoter. Gingen vroeger (hoe nostalgisch) ook altijd met het blauwe doek met wit kruis op vakantie. En zorgenden immer dat er wat na te praten viel over ZWOLLE. Is die club in Hardenberg niet te benaderen dan?

  Netwerkstad Zwolle-Hardenberg is idd minstens net zeau interessant als Zwolle-Kampen: toch een heel ander slag mensen met een heel eigen cultuur. Misschien klim ik nog wel eens aan de telefoon. Dit heeft veeeeeeeel te lang geduurd. Niemand zal er achteraan gaan: Cor niet ivm het zwakker maken van zijn onderhandelingspositie, de gemeente niet, heeft weliswaar belang bij zsm opnieuw gebruik van het grote pand, misschien de brouwer (als dat zo is)? Misschien wel handig eerst Cor eens te benaderen…..Of misschien iets voor Papje: heeft toch wel tijd over want is volgens mij alleen maar gem.raadslid en columnist. Spuwt daarin alleen maar VVD-propaganda uit en lijkt zeer nauw betrokken te zijn bij de horeca in Zwolle. Dan wil je toch ook dat dat pand zsm weer gebruikt wordt?! Zulke personen willen ook altijd goede sier maken met hun daden. Dus kamerbrede Papje; iets voor jou de familie Evers te bellen en/of eerst Cor benaderen. Als het jou niet lukt probeer ik het wel. Bedoel, ik zit wel in tijdsnood….

 5. Sibrand zie jij trouwens Herman Wiersema nog wel eens? Ben je nog bij Omroep Zwolle? Herman schijnt een leuk baantje te hebben gekregen als voorlichterT bij de PvdA. Geloof bij Co Verdaas, op wie ik gestemd heb; vond hem erg goed. Helaas naar Gelderland verbannen. Herman kan mooi die jonge adviseur van Wouter Bos vervangen. Is nu immers een beetje ingeburgerd in The Haque.
  ========
  Herman werkte enige tijd bij de ‘communicatie’ van de gemeente Zwolle. Nu werkt hij in Amersfoort.
  On topic a.u.b. !

Reacties zijn gesloten.