Bejaarde man gewond na aanrijding op Heinoseweg

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdagmiddag 3 november vond aan de Heinoseweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een auto, bestuurd door een 18-jarige man uit Hellendoorn, reed in de richting van Heino. Uit tegenovergestelde richting kwam een 88-jarige man uit Ommen in zijn personenauto aangereden.

Op een gegeven moment ontstond er een file doordat er een auto linksaf wilde slaan naar het benzinepompstation. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto van de 88-jarige man op de verkeede weghelft terecht en botste hierbij op de linkervoorzijde van de auto van de 18-jarige man. De 88-jarige man uit Ommen werd door een ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Bejaarde man gewond na aanrijding op Heinoseweg”

 1. “Op een gegeven moment ontstond er een file doordat er een auto linksaf wilde slaan naar het benzinepompstation”.

  Niet de eerste keer en niet de laatste dat dit mede-oorzaak is van een aanrijding/ongeluk. Maar niets aan doen>:(

 2. Wilde de 88-jarige man misschien de ‘file’ voorbij? Merkte hij het wat te laat op dat hij moest uitwijken in plaats van dat hij rustig kon afremmen?

  Maar inderdaad niet de eerste keer en vast ook niet de laatste keer dat we over ongelukken lezen op deze plek.

 3. “Op een gegeven moment ontstond er een file doordat er een auto linksaf wilde slaan naar het benzinepompstation”.

  ik snap niet dat die meneer niet ff doorrijd naar de esso iets verderop,die wel op zijn weghelft is…

 4. Ik vind het een staaltje knullige weginrichting van jewelste. Er moet gewoon een voorsorteervak komen voor verkeer dat wil afslaan naar de benzinepomp.

 5. Ik ken situaties waar ze het voorsorteervak weggehaald hebben. Juist om te zorgen dat mensen die af willen slaan het verkeer een beetje ophouden. Zodoende wordt de snelheid wat uit het verkeer gehaald.

Reacties zijn gesloten.