Beleef de zomer in Zwolle!

Foto van auteur

Ook in de zomer kent Zwolle weer veel aansprekende en enerverende evenementen. Stichting Evenementen Support Zwolle (SESZ) heeft ze voor u gebundeld. Het resultaat is een prachtig zomermagazine, dat u deze week bij uw Wegener huis-aan-huiskrant kunt verwachten. Ook kunt u het gratis afhalen bij de VVV Zwolle. 

Het magazine is een bewaarexemplaar en laat zien dat er van 16 juni t/m 8 september veel te genieten valt. Van het Straattheaterfestival tot de Blauwvingerdagen. Maar ook van het Hanzefestival tot Van Eigen Bodem. Voor jong en oud. Bekende evenementen, maar ook nieuwe initiatieven. De beschrijvingen van de evenementen brengen u vast in zomerse sferen en verleiden u er hopelijk toe ze te bezoeken!

Naast de verspreiding bij uw Wegener huis-aan-huiskrant is het magazine gratis af te halen bij VVV Zwolle (Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat). Ook is het magazine terug te vinden op verschillende verspreidpunten in Zwolle.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Beleef de zomer in Zwolle!”

  1. Ja, mooie ballon toch. Dat is een special shape ballon. Lijkt alsof die op de kop hangt, maar onderin hangt een mandje waar de mensen inzitten…. Tijdens het Ballonfi?«sta zijn er nog meer special shapes te bekijken.

Reacties zijn gesloten.