PEC Zwolle deelt punt met Heerenveen

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen concurrent Heerenveen. De uitslag werd 1-1. Het Zwolse doelpunt kwam op naam van Denni Avdic.

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__03.jpg

Zwolle startte de wedstrijd goed, met twee kansen voor Fred Benson en Giovanni Gravenbeek. Heerenveen liet bij vlagen zien dat het kwaliteit in het elftal heeft, maar in de 24e minuut kreeg Benson de eerste grote kans. Vlak voor doelman Nordveldt treuzelde hij te lang en liet zich door Ramon Zomer regelementair tegen de grond werken. Kort daarna kregen de Friezen via Djuricic en Finnbogason twee mogelijkheden. Vlak voor de theepauze miste Wiljan Pluim een mooie kans. De 0-0 was de russtand. De tweede helft was nog maar net bezig of Bram van Polen verdedigde de bal uit voor de voeten van Alfred Finnbogason. De IJslandse spits scoorde vlak voor keeper Boer de niet te missen kans. De rest van de tweede helft was voor PEC Zwolle. Het team van trainer Art Langeler kreeg kans op kans, totdat aanvoerder Joey van den Berg op maat bij invaller Denni Avdic wist te krijgen. De Zweed knikte hard en geplaatst in (1-1). Arne Slot kwam ook nog in het veld. De voormalige aanvoerder liet ook dit keer zien van toegevoegde waarde te zijn. Zijn spelinzicht en techniek zijn geweldig en hij kreeg een paar mooie kansen, terwijl Djuricic ook nog een grote mogelijkheid kreeg voor Heerenveen. De stand bleef 1-1. Langeler: "We zijn weer een punt opgeschoten. Grote winst is dat we zijn blijven voetballen en ook zijn beloond met de de 1-1. De wissels waren belangrijk. Heerenveen is niet op ons uitgelopen. We kunnen op naar de volgende finale, woensdag tegen Heracles."

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__01.jpg

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__04.jpg

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__06.jpg

Vis Lees verder meer foto’s…

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__02.jpg

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__07.jpg

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__08.jpg

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__10.jpg

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__0-1_05.jpg

26-01-2013_pec_zwolle_fc_herenveen__1-1_09.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “PEC Zwolle deelt punt met Heerenveen”

  1. @ZwolleFan

    Het staat dit seizoen allemaal dicht bij elkaar. Met 6 punten meer had je nu 7de gestaan. Neemt niet weg dat we als promovendus tot nu toe goed voor de dag komen en nog steeds conform doelstelling meedoen tussen plaats 14 en 17. Naar mijn verwachting blijft het tot aan het eind spannend maar presteert onze club nog steeds naar behoren. Meer dan zelfs want vanavond houden we ook weer een club met een begroting van +25 miljoen euro verdiend op een gelijkspel. We kopen er nu niets voor want aan het eind van het seizoen worden de prijzen verdeeld. Echter tot nu toe liggen we goed op schema en komen we goed voor de dag in de Eredivisie. Noar veur’n!

  2. Helemaal niet slecht. En goed om te zien hoe Arne dit team toch weer het nodige extra geeft en vooruit laat spelen. Sfeertje in het stadion was goed, er werd zelfs enkele malen ingezet vanuit Oost.

  3. Goed gevoel van de wedstrijd. Doorgaan zo!!
    Wat de sfeer betreft was het minder. De supporters met name in de eerste helft amper gehoord. Het waren de gasten die de overhand hadden, en dat was opmerkelijk. Pas 20 minuten voor tijd, toen er aan winst geroken werd, kwam de stemming er goed in.

  4. Voor de wedstrijd was het een puinhoop op de kruising van de Ceintuurbaan met de Boerendanserdijk. Er waren in tregenstelling tot de voorgaande wedstrijden dit keer geen verkeersbegeleiders. Gevolg was een Parijs’ gedrang op de kruising zelf, door rood rijdende auto’s en levensgevaarlijke taferelen. Graag aandacht hiervoor voor die er iets mee kan.

  5. Komt denk ik omdat er veel mensen tussen zitten die gewoon met de fiets kunnen komen. Als ik daar 10 minuten zou staan kan ik ze zo aanwijzen, ” he, dat is … die woont in Zuid, goh……ook met de auto, die woont 2 straten achter mij”

  6. Jammer, naar mijn idee had er meer ingezeten. Vond het wel wat stil in het stadion. Wel opvallend dat er vanaf Oost nu wel leuk meegedaan werd als Noord inzette., dat gaat de goede kant op. Die lui op de hoofdtribune leren het maar nooit, wat een koude kak dat ze structureel op hun dikke volgevreten reet blijven zitten. Bah!

    Hoogste tijd voor een fatsoenlijk parkeerdek in de buurt van het stadion, wat een chaos!

  7. Met het vertrek van spits Samuel Armenteros (Anderlecht) en spelmaker Willie Overtoom (AZ) heeft Heracles veel kwaliteit ingeleverd en ik zie daarom de komende bekerwedstrijd met zeer veel vertrouwen tegemoet.
    Ook in de competitie moet het mogelijk zijn om de Almeloërs op de ranglijst te passeren.

  8. Knap dat Zwolle laat in de wedstrijd nog de verdiende gelijkmaker heeft geproduceerd. Woensdag in de beker zie ik perspectief om door te gaan en komend weekend tegen NAC wordt belangrijk!

Reacties zijn gesloten.