Serie inbraken teistert Zwolle Noord

Zwolle – Dinsdag 19 februari hebben er in Zwolle vijf woninginbraken plaatsgevonden. De inbraken vonden plaats op de Amer, de Telemannstraat, de Grevelingen, Glanerbeek en de Reggelaan. Er werden onder meer sieraden weggenomen. De woninginbraak op de Amer vond rond 20.00 uur plaats. Door het forceren van een raam heeft men geprobeerd de woning binnen te komen. De inbraak werd door een getuige opgemerkt waarop de inbreker is weggevlucht.

politie_logo_4.jpg

In de woning aan de Telemannstraat kwam men ook binnen door het forceren van een raam. De inbraak heeft aan het einde van de dag plaatsgevonden en bij de inbraak is make-up weggenomen. Aan de Grevelingen kwam met de woning binnen door het forceren van de deur, uit de woning werd onder andere een tablet weggenomen. Bij de inbraak in de woning aan de Glanerbeek is men binnengekomen door een onafgesloten deur. Uit de woning is onder meer een laptop weggenomen.Aan de Reggelaan kwam men ook door het forceren van een raam de woning binnen. Wat er bij de inbraak is weggenomen is nog onbekend. De politie heeft de inbraken in onderzoek en is opzoek naar mogelijke getuigen. Deze kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Serie inbraken teistert Zwolle Noord”

  1. Toevallig weet ik dat veel kansloze jeugd uit Holtenbroek vaak in de Aalanden inbreken pleegt, Holtenbroek is net een dorp, en als je hier betrapt word en iemand ziet je, heb je grote kans dat je in de problemen zit omdat je elkaar altijd wel weer in de wijk tegenkomt.

    Je gaat een tunneltje onderdoor vanuit de aalanden en je zit weer in Holtenbroek, net zoals dat overval op die buschauffeur, vervelend, misschien is het handig om bij dat tunneltje camera’s op te hangen? Zo weet je iniedergeval als de dader daar langs fietste in welke wijk hij woont.

  2. Trouwens mijn schoonheidsspecialist zit aan de telemannstraat in Holtenbroek, aangezien er veel make up gestolen is, heb ik het vermoeden dat het misschien bij haar is, arm meisje. 🙁

  3. Wooning inbraken zullen nu meer plaats vinden omdat winkeliers en banken steeds beter beveiligd worden en we meer met plastic betalen. Nu is de gewone man aan de beur. kijk maar naar opsporing verzocht… is gewoon niet normaal meer. Je bent thuis tegenwoordig niet meer veilig.

  4. Ik woon op de Obrechtstraat en bij mij hebben ze gewoon een stoel door de ruit gegooid en hebben 2 laptops en een Camera meegenomen… Gebeurt dus ook gewoon in Holtenbroek, niet alleen de aa-landen. Volgens de glaszetter gebeurde het constant….

  5. Misschien dat ze die kansloze jeugd maar eens keihard moeten aanpakken,of als ze een huis binnen gaan door de knieen moeten schieten Holtenbroek 1990 wat een gezever zeg.

  6. Je hebt tegenwoordig voor nog geen 100 euro een wifi camera met een beweging- en infraroodcensor. Zo’n ding hangt er bij mij ook, laat maar komen die ongewenste gasten…

  7. Tuurlijk trixie “door de knieën schieten als ze je huis in komen.Hoeveel wapens heb jij in huis liggen? Kom op zeg. 8). En trouwens ik ben mul niet hoor. Ik reageer maar onder één post. Sterkte trouwens voor de mensen waar een inbraak, insluiping gepleegd is. lijkt mij verschrikkelijk om mee te maken. Je word toch in je privacy aan getast.

  8. Dat soort criminelen moeten hard worden gestraft! Inbraak in je eigen huis lijkt mij een van de ergste dingen die kunnen gebeuren net als een brand.

  9. Ewoud we zullen ze netjes de hand schudden als ze weggaan en vriendelijk vragen of ze zo stil mogelijk willen zijn want de kinderen slapen,en ook nog meegeven of ze het alsjeblieft niet weer willen doen.
    Want zo willen we dat hier in dit slapjanusland.>:(>:(

  10. let allemaal op of je oosteuropese nummerborden, en/of oude busjes ziet mensen, en of er bondkraagjes door de wijk lopen en door brandgangen achter huizen. en opletten of er geen amsterdammers rondlopen… scheelt de helft>:(

Reacties zijn gesloten.