PEC Zwolle verliest jammerlijk in Groningen

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zaterdagavond verloren tegen FC Groningen. In Groningen werd de uitslag pas in de extra tijd bepaald. De eindstand werd 1-0.

gro-pec_4.jpg

Zwolle begon de wedstrijd met Fred Benson en Giovanni Gravenbeek in de basiself. Voor de Pool Mateusz Klich werd ook een plekje bij de eerste elf gereserveerd. PEC Zwolle had de eerste helft het betere van het spel. Er waren dan ook een paar mogelijkheden voor de Blauwvingers. De tweede helft startte Groningen goed. Dat leverde een aantal kansen op voort Género Zeefuik en Michael de Leeuw. Gaandeweg de tweede helft werd Zwolle beter. Fjurdel Narsingh kreeg een aardige mogelijkheid na een slimme pass van invaller Arne Slot. Vlak voor tijd kreeg de verder onzichtbare Denni Avdic ook nog een kans. In de blessuretijd schoot Michael de Leeuw de bal achter keeper Boer, en daarmee verloor Zwolle jammerlijk. Bram van Polen: Het was een verschrikkelijke  wedstrijd. We gingen uiteindelijk voor een puntje en dan krijg je zo’n lullige goal tegen. We hadden verder weinig van ze te duchten".

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

53 gedachten over “PEC Zwolle verliest jammerlijk in Groningen”

  1. Hoezo, een terechte uitslag. Gelijkspel dat was een terechte uitslag geweest. Was Groningen zoveel beter. 2e hlft meer kansen. 1e hlft Zwolle meer kansen.
    Waarom Narsingh er in, geen verbetering. Waarom Slot niet vanaf het begin er in? En waarom Advic 4 minute voor het eind wisselen?

  2. Het is weer nadrukkelijk naar beneden kijken…
    Kan er nog steeds niet overuit : hoe kun je nu je beste speler misschien wel de meest creatieve speler van de hele eredivisie op dit moment,
    uit je elftal laten… Dan ben je toch behoorlijk besuikerd…

    🙁

  3. Jammer, weer punten verloren van FC aardbeving. Ach paar jaartjes extra gas opstoken en dan bestaat die regio ook niet meer. Toch wel spijtig om te zien wat een nieuw stadion kan doen met een club. Zo sfeersvol als wat het oosterpark was, zo sfeerloos is die euroborg.

  4. Art Lamzak. Vragen er ook telkens zelf wel weer heel nadrukkelijk om… Hoe kan je nou met een Benson, die zou in de JL nog worden uitgeroepen tot slechtste speler, en het huidige wisselbeleid van koning Art hopen op (rechtstreekse) handhaving. Spelen vorige week de pannen van het dak en zet zomaar weer twee goede spelers op de bank en die miskleun van een Benson en Gravenbeek weer in de basis, om te janken Art. Bah bah en nog een bah.

  5. wat een drama wedstrijd van beide ploegen en dan zo makkelijk een ingooi weg geven en patsboem weg punt.
    hebben ze vlak voor de wedstrijd de koeien nog van dat veld moeten halen of zijn de naween van die aardschokken daar…wat een knolletuin.
    op naar woensdag maar belangrijker naar zaterdag kijken als we tegen willem 2 weer 3 punten kunnen pakken…ik dacht dat benson in de basis zou starten? ik heb hem niet gezien.

  6. “de koeien stonden nog op het veld vanmiddag in Groningen”

    …Ja en dan dat gemekker van het landelijk journaille over onze onbe rispelijke mat…

    Gedurende 4 winter-maanden liggen de meeste eredivisie velden erbij als voetbalvijandige knolle-akkers.

  7. @ren

    Klopt, van Polen ging daar in de fout. Waarom denk je dat Klich zo ongelooflijk kwaad was … Idd vanwege het Hollandsche verdedigen …

  8. Jammer dat de bonuspunten van vorige week nu alweer verspeeld zijn. Ongelukkig dat zeker. Gezien de reacties van sommige reageerders hier zijn vrij veel mensen hun realitieitszin kwijt. Zwolle draait een heel behoorlijk seizoen, waarin degradatie niet ondenkbeeldig is. Nu niet net doen of deze nederlaag de schuld van wie dan ook is. De uitslag is heel normaal te noemen, gezien de begroting van beide clubs. De nederlaag is jammer, meer niet. En als Zwolle zich handhaaft heeft het gewoon een topprestatie geleverd!

  9. Het was een slechte wedstrijd waarbij 0-0 logisch was geweest. De voorhoede was niet bij machte om die geweldige Virgel van Dijk voorbij te komen. Maar dat slappe verdedigen voor en na die ingooi van Groningen is tandenknarsend! Maar volgende week beter tegen Willem ii en natuurlijk woensdag proberen te stunten tegen pisvee.

  10. @Stadshagenees
    Goed verwoord. Iedereen staat nu gewoon weer met beide benen op de grond, volgens mij zagen velen ons woensdag al wel even van P$V winnen.
    Als het lukt om de nacompetitie te ontlopen is dat gewoon een wereldprestatie.

  11. Helemaal eens met Stadshagenees! Alleen begrijp ik ook niet waarom Slot niet begint aan de wedstrijd….misschien kan dat uitgelegd worden. Hij maakt inderdaad het verschil. Ik begrijp dat hij de volle 90 min. niet kan uitspelen maar om nog 20 min mee te doen op het eind, dat lijkt me het paard achter de wagen spannen. Een gelijkspel gisteravond was terecht geweest. Woensdag een stuntje? Tegen Willem II winnen is een must!

  12. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Geen reden voor paniek. Rug rechten want aan het eind van het seizoen worden de punten verdeeld. Noar veur’n!

  13. @Gerard III, heb jou mening nog niet gelezen. Alleen dat je het niet met mij eens was. Ik blijf erbij dat een gelijkspel, een terechte uitslag was geweest.

  14. Jammer genoeg 2 punten verspeeld. Was niet nodig geweest. Wanneer leert Jaap Stam Bram van Polen eens wat echt verdedigen is en niet dat half slappe gedoe.
    Het mag toch inmiddels duidelijk zijn dat Slot gewoon de hele wedstrijd moet spelen. In zijn eentje is hij van meer waarde dan Benson en Gravenbeek. Art wordt eens wakker.
    Woensdagavond de beuk er in tegen die gloeilampen.

  15. @GerardIII, lekker makkelijk zoals jij het doet. Zelf geen mening neerzetten. Anderen zijn net als ik ook van mening dat ze 2 punten hebben verspeeld, maar daarover zeg je niets.

    Fijne zondag. Geniet van de voetbalwedstrijden van vandaag.

  16. Jammer zeg, echte anticlimax in de laatste seconden…
    Ook ik snap de basis opstelling niet. Waarom Slot zo laat gebracht, en die nieuwe van Heerenveen, snelheid, helemaal niet..

    Ik heb het nog koud van het afschuwelijke koude, lelijke en muis stille Euroborg stadion, wat een fiasco en wat een pauper publiek. Fijn om komende week weer in ons eigen dampende stadion te staan!!

  17. PSV de te kloppen ploeg, dr af tegen Feijenoord en koppies van die verwende jochies hangen allemaal. Die sukkel van een Lens woensdag het leven zuur maken whaha, geen moment met rust laten!!

    Come one Zwolluh, knal ons Europa in.

  18. nu: ‘PSV begon nerveus in de rumoerige Kuip’.

    Kunne die gasten inderdaad helemaal gek fluiten en joelen woensdag, allemaal onzeker na vandaag en in het team loopt het niet lekker bij pisvee.

    Fanatieke sfeer van maken met z’n allen woensdag, komt vast helemaal goed als ik de geluiden zo hoor. Bis woensdag

  19. @Gerard III op welke reactie zit je te wachten dan. Dat ik je gelijk geef? In wat dan, heb je mening nog nergens gelezen. Alleen dat je het niet met me eens bent.

  20. @Zib, waarom denk je dat ik dat wil horen?
    Ik geef mijn mening Gerard is het daar niet mee eens.
    Vraagt aan mij om de beelden nog eens te bekijken, heb de samenvatting bekeken. Heeft mijn mening niet doen veranderen.
    Heb hem gevraagd om ook nog te kijken.

    Maar geeft zelf geen mening.

  21. Kom gewoon door die oerlelijke shirts en oerlelijke logo van de supportersvereniging…volgende keer gewoon thuislaten die lelijke shirts.

  22. Bericht door PEC MAN, op 25 februari 2013 om 07:52
    Kom gewoon door die oerlelijke shirts en oerlelijke logo van de supportersvereniging…volgende keer gewoon thuislaten die lelijke shirts.

    Ik vind zowel de shirts als het logo wel mooi. Uit bij Groningen moet er in een afwijkend shirt gespeeld worden, heb jij nog suggesties dan?

  23. Bericht door ElRey, op 24 februari 2013 om 10:23
    Soms zit het mee en soms zit het tegen. Geen reden voor paniek. Rug rechten want aan het eind van het seizoen worden de punten verdeeld. Noar veur’n!

    Gezien de historie van Art in een 2e seizoenshelft is er alle reden tot paniek.
    😉

  24. Nou aanstaande woensdag de beuk er weer in zal niet makkelijk zijn tegen PSV . Reken er maar op dat PSV er gebrand op is om te winnen na hun verlies thuis van PEC Zwolle .Maar aan de andere kant zullen ze ook moeten PSV want het kampioenschap is na deze zondag ook in gevaar.Dus PEC moet extra alert zijn succes gewenst woensdag en haal de winst binnen

  25. Gezien de historie van Art in een 2e seizoenshelft is er alle reden tot paniek.
    smilies/wink.gif

    Typisch hoe snel mensen mooie overwinningen vergeten….

  26. Trainers slachtofferen leidt bijna nooit tot de gewenste ommezwaai, ik heb het al eerder gezegd; PEC Zwolle (en dus ook de technische staf) levert met dit spelersmateriaal een topprestatie. Met verzorgd en attractief voetbal ook nog. Mensen die hier na een nederlaag de trainer ter verantwoording willen roepen, moeten eens goed in hun spiegel en naar hun eigen leven kijken. Net of zij zo succesvol zijn en de kennis en kunde hebben om het beter te doen. Zwolle moet knokken voor lijfsbehoud en daar is niks mis mee, iets anders viel voor aanvang van het seizoen ook niet te verwachten. Succes woensdag, want dat wordt ook maar even vergeten; PEC staat “gewoon” ook nog even in de halve finale van de Amstel Cup!

  27. Mij geheel onduidelijk waarom Langeler Benson en Gravenbeek maar blijft opstellen. Zeker na de wedstrijd tegen feyenoord had ik Slot in de basis verwacht.Nieuwkomer Klich is een aanwinst, speelde vooral in de 1e helft zeer goed. Pluim begint altijd heel goed maar lijkt dan na een half uur al leeg te zijn, conditioneel niet goed getraind ? Van Polen komt gewoon tekort voor de eredivisie.
    Woensdag p$v dan maar pakken !

  28. Typisch hoe snel mensen mooie overwinningen vergeten….

    Waar staat dat?
    Ik maak me zorgen voor de toekomst, zeker omdat Art ten koste van alles wil blijven voetballen. Met complimenten blijven we niet in de eredivisie.
    Of heb jij zin om op maand/vrijdagagavond naar MVV, sittard, veendam of velzen zuid te gaan.

  29. Niks mis mee om kritisch te blijven. Die wedstrijden naar Velsen-Zuid geven mij nu nog de koude rillingen. Als PEC supporters ben je meer gewend om om te gaan met telleurstellingen dan met overwinnigen. Die roze wolk waar je dan even op zit is vaak maar van korte duur geweest. Dus niet zo vreemd dat er maar kort nagenoten word en er weer met spanning naar de volgende wedstrijd uit wordt gekeken.

  30. Van Polen komt gewoon tekort voor de eredivisie.

    Ik heb niet specifiek elke wedstrijd op Bram gelet, maar ik ben het met je eens dat hij afgelopen zaterdag erg slecht speelde. Ik vond het nogal vreemd dat Art hem niet ging wisselen na de eerste helft.

  31. Benson en Gravenbeek zijn de zwakke broeders bij het huidige PEC. En juist die hadden een basisplaats. Dan kan je bijna niet meer winnen. We missen een goed scorende targetspits als destijds Sjoerd Ars!!! Zo succesvol is die Avdic niet. Zeker zaterdag niet!

Reacties zijn gesloten.