Verkeersmaatregelen rondom de Ster van Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De 53e editie van het wielerevenement “De Ster van Zwolle” vindt plaats op zaterdag 2 maart. Om dit evenement in goede banen te leiden is een aantal verkeers-maatregelen noodzakelijk. De maatregelen zijn tussen 14.00 en 18.00 uur van kracht en hebben betrekking op de Ceintuurbaan en de noordelijke stadsring. De verkeersmaatregelen zijn gedurende het wielerevenement “De Ster van Zwolle” voor automobilisten duidelijk aangegeven door middel van verkeersborden.

Tussen 13.00 en 14.00 uur passeert de wielerploeg de Ceintuurbaan, komend vanaf de N35 richting Hasselt. De wielerrenners rijden via de Ceintuurbaan – Oude Meppelerweg – Kranenburgweg de stad uit. Verkeer op en richting Ceintuurbaan ondervindt hiervan een kort moment van oponthoud. De Boerendanserdijk is ter hoogte van de Ceintuurbaan tussen 15.00 en 17.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeersregelaars zijn aanwezig. Indien mogelijk wordt er doorgang geboden zodat Berkum, de ondernemingen in het FC Zwolle stadion en op bedrijventerrein de Vrolijkheid bereikbaar blijven buiten het moment van finish om.

Vanwege wegwerkzaamheden is het Rechterland in het gedeelte tussen Kranenburgweg en Molenland niet toegankelijk. Op het moment dat de wielrenners de finish hebben bereikt en zich richting het parkeerterrein van het stadion bevinden, moet het verkeer rekening houden met een moment van oponthoud.

N35
Verkeer op de N35 vanuit Wijthmen, Heino en Raalte richting de A28 wordt tussen 14.00 en 18.00 uur omgeleid via de Oldeneelallee – IJsselallee. In de tegengestelde richting zal één rijstrook beschikbaar blijven voor verkeer van de A28 naar de N35.

Isala klinieken, locatie Sophia
De locatie Sophia van de Isala klinieken blijft bereikbaar. Verkeer vanaf de A28 behoudt doorgang over de Ceintuurbaan naar de Dokter van Heesweg. Verkeer vanaf de N35 wordt via de Oldeneelallee, Marsweg, Leo Majorlaan omgeleid naar de Dokter Spanjaardweg. Tijdens de finish om circa 16.00 uur kan er een moment van oponthoud zijn.

Zie ook

http://www.destervanzwolle.nl/

http://www.zwolle.nl/bereikbaarheid

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)