Aanhoudingen wegens gewelddadige incidenten

Foto van auteur

Zwolle – Dinsdag zijn in Zwolle-Noord twee mannen en in de stad Groningen een man (17 t/m 24 jaar, allen afkomstig uit Zwolle) aangehouden in verband met een onderzoek naar meerdere gewelddadige incidenten in de stad in de afgelopen maanden. Aansluitend zijn in hun woningen zoekingen verricht waarbij de nodige goederen in beslag zijn genomen.

Het gaat om aanhoudingen en zoekingen in woningen aan: de Buxtehudestraat (2x), de Gombertstraat, de Lassuslaan, de Middelweg, de Palestrinalaan, de Schubertstraat (de wijk Holtenbroek) en de Adriaan Pauwstraat in Groningen. De drie aangehouden mannen zijn ingesloten. Tegen hen wordt een onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Aanhoudingen wegens gewelddadige incidenten”

  1. Ja toch 8)8)

    Jammer dat Holtenbroek 1 is gesloopt toen die tijd, en de Bachlaan nu, tegenwoordig word alles in de hbx Te koop gezet aan appartementen de telemannstraat helemaal bijvoorbeeld.

    En in Holtenbroek 1 wonen alleen maar kakkers in die nieuwe huizen, laat alles maar weer huur worden ;D

  2. Jammer, dat ook nu weer door het gedrag van een paar mensen holtenbroek weer in een slecht daglicht gesteld wordt.
    Gelukkig is dit wel een minderheid en wonen er ook zeer veel mensen die wel de juiste normen en waarden hebben. Gedrag heeft niets te maken met geld maar is een kwestie van opvoeding. Ik denk dat holtenbroek wel opgeknapt is door de nieuwbouw, maar dat het jammer is dat er teveel mensen met te veel vrije tijd bij elkaar in enkele delen van holtenbroek een huis hebben aangeboden gekregen.

  3. Agh de wijk holtenbroek veranderd toch niet joh de gemeente kan de huisjes mischien wel opknappen maar dat tuig veranderd toch niet en de meeste nieuwe bewoners die hebben of spijt dat ze zjijn komen wonen ofvertrekken alweer na hun veilige rustige wijkjes als zwolle zuid stadshagen of de aalanden

  4. En het mooiste is nog dat het geen eens zwollenaren laat staan HOLTENBROEKERS zijn die zijn opgepakt ,Dus ja leuke discussie toch ??oordelen doen ze toch wel .

Reacties zijn gesloten.