Deep Purple voor concert naar Zwolle

Zwolle – Tijdens de ‘Now What?! World Tour’ staat op zaterdag 19 oktober 2013 de legendarische Britse hardrockband Deep Purple op de planken van de IJsselhallen in Zwolle. Dat maakte concertorganisator Mojo donderdag bekend. De voorverkoop voor het concert van Deep Purple in Zwolle begint aanstaande zaterdag 2 maart om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Eind april komt het nieuwe album van Deep Purple uit, getiteld ‘Now What?!’. De plaat is geproduceerd door Bob Ezrin, één van de belangrijkste rockproducers ter wereld (onder andere Pink Floyd, Alice Cooper en Kiss) en bevat elf nieuwe nummers. We mogen gerust stellen dat Deep Purple een onbeperkte houdbaarheidsdatum heeft. Opgericht in 1968 heeft de legendarische Britse hardrockband inmiddels ruim 130 miljoen platen verkocht en vele tijdloze klassiekers op zijn naam staan. De grootste hit ‘Child in Time’ stond ook in 2012 weer in de Top 3 van de legendarische Top 2000 en was zodoende op 31 december weer in vele Nederlandse huiskamers te horen.

Maar ook nummers als ‘Smoke on the Water, ‘Hush’ en ‘Strange Kind of Woman’ staan in de kast van elke rockliefhebber. Dat Deep Purple in hun meer dan veertig jarige bestaan nogal wat wisselingen in de bandbezetting heeft gekend, neemt elke fan graag voor lief. De ijzersterke vintage rock van Deep Purple blijft overeind en zal, net als afgelopen december in Amsterdam, ook in Zwolle weer indruk maken, op zaterdag 19 oktober 2013.

Meer informatie over ‘Now What?!’ is te vinden op http://www.deeppurple-nowwhat.com/.

DEEP PURPLE – Now What?! World Tour
Zaterdag 19 oktober 2013
IJsselhallen, Zwolle
Entree: € 52,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Deep Purple start aanstaande zaterdag 2 maart om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Deep Purple voor concert naar Zwolle”

  1. misschien hoef ik niet eens kaartjes te kopen…en kan ik het net als bij tracktorpulling gewoon thuis meegenieten… het is tenslotte een HARD rockband:D

Reacties zijn gesloten.