Tekenmarathon SketchCrawl Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De derde editie van tekenmarathon SketchCrawl Zwolle vindt plaats op 13 april in wijkboerderij de Klooienberg. Een must voor alle tekenaars, dat is SketchCrawl. 

flyer_sketchcrawlzwolle_2.jpg

Wereldwijd vindt vier keer per jaar een tekenmarathon plaats, en sinds oktober is ook Zwolle daarbij aangesloten. Initiatiefnemers Simone Muurling en Amelieke van de Lavoir vinden het belangrijk om in ongedwongen sfeer je creativiteit te ontwikkelen, en het plezier in tekenen terug te halen. Als kind had je plezier in tekenen, waarom doe je dat dan als volwassene niet meer? Dat is de reden waarom zij SketchCrawl Zwolle hebben opgestart. Tekenen is volgens hen rustgevend, het versterkt je concentratie en laat je de schoonheid zien van dingen die je anders niet zouden zijn opgevallen. Nadat ze al twee edities van SketchCrawl Zwolle hadden georganiseerd, was het nu tijd voor de derde editie.

Ditmaal is wijkboerderij de Klooienberg the place to be voor alle creatievelingen. De idyllisch gelegen oude boerderij is een perfecte locatie omdat er zowel binnen als buiten getekend kan worden. Iedereen is welkom mee te tekenen op 13 april tussen 12.00 en 17.00 uur, in wijkboerderij de Klooienberg aan de Klooienberglaan 1 te Zwolle. Neem je eigen tekenspullen mee. 

Opgeven vantevoren gewenst via sketchcrawlzwolle@gmail.com Voor meer informatie: zie sketchcrawlzwolle.wordpress.com

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)