Man brengt auto niet terug na proefrit

Foto van auteur

Zwolle – De politie heeft vrijdagavond een 30-jarige man uit Almere aangehouden omdat hij een auto niet terugbracht na een proefrit.

De man kwam aan het einde van de middag bij het autobedrijf in Wezep om een proefrit te maken. Toen hij na enkele uren niet terug was is de politie gebeld. Agenten stelden een onderzoek in en troffen de auto en man rond middernacht aan bij een woning in Zwolle. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij voor verhoor ingesloten. De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Man brengt auto niet terug na proefrit”

  1. Hoe lang mag je eigenlijk doen over een proefrit? De keer dat ik een proefrit maakte was ik na een half uur al weer terug, omdat ze dat er niet bij zeggen hoe lang je over de proefrit mag doen en krijg dan een verbaasde blik van ‘Ben je nou al terug?’

  2. Gewoon even overleggen. Dan weet je waar je aan toe bent. Ligt er ook aan wat voor dag en of er veel klandizie voor die auto verwacht wordt.

  3. ja weet niet om wat voor een bedrag het ging van de auto, maar laten we eerlijk wezen je geeft je geld maar een keer uit dus moet het ook goed zijn wat je koopt.
    en ja dat je er thuis ff over na wilt denken moet toch kunnen;)

Reacties zijn gesloten.