Be Quick ’28 dames zoeken versterking

Foto van auteur

Zwolle – Wil jij voetballen bij een leuke club? En wil jij voetballen bij een club die een lange traditie heeft in het vrouwenvoetbal? Dan kan! Voor het volgende seizoen zoekt de damesafdeling van Be Quick ‘28 versterking. Dat geldt eigenlijk voor alle niveau’s. 

Ben jij prestatief ingesteld? Of wil je lekker recreatief voetbal spelen? Meld je dan nu aan als lid! Weet je het nog niet zeker? Je kunt de komende weken ook eerst meetrainen als je dat wilt. Be Quick dames 1 speelt in de Topklasse. Ons tweede damesteam speelt in de 1e klasse. Wil jij een van deze prestatief ingestelde teams komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Neem contact met ons op via vrouwenvoetbal@bequick28.nl en laat weten wie je bent. Graag horen we van je hoe oud je bent, op welk niveau je wilt spelen en bij welke vorige clubs je hebt gespeeld. In de maanden april en mei kun je meetrainen als je dat wilt.

Be Quick wil niet alleen een club zijn voor prestatievoetbal. Als jij een beginner bent of je bent wat meer recreatief ingesteld dan ben je ook van harte welkom. Iedereen met weinig of zonder voetbalervaring kan in de maanden april en mei op donderdagavond meetrainen want dan organiseren wij open trainingen. Heb je belangstelling? Mail dan naar vrouwenvoetbal@bequick28.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)