Be Quick ’28 viert 50 jaar vrouwenvoetbal

Foto van auteur

Zwolle – Bij Be Quick ’28 is het zaterdag 25 juni feest. Die dag staat in het teken van vijftig jaar vrouwenvoetbal bij de club.

De dag wordt afgetrapt met het jaarlijkse People & Payment vrouwen en meiden toernooi. Het belooft net als voorgaande edities een supergezellig evenement te worden. Dit jaar staan extra feestelijkheden op het programma. In de middag wordt het sportieve gedeelte afgesloten met een wedstrijd tussen Be Quick ’28 Vrouwen 1 en het Ajax Vrouwen beloftenteam. Een aanrader voor iedereen die van vrouwenvoetbal houdt en Be Quick een warm hart toedraagt.

Aan het eind van de middag is er voor alle belangstellenden een barbecue. De kosten hiervan zijn 10 euro. De dag wordt afgesloten met een groot feest met muziek door DJ Thijmen.

Deelnemers aan de barbecue wordt verzocht zich van tevoren op te geven. Houd hiervoor de website van Be Quick in de gaten.

Programma zaterdag 25 juni:
9.00 uur: start People & Payment vrouwen en meidentoernooi
16.15 uur: prijsuitreiking toernooi
17.00 uur: Be Quick VR1 – Ajax VR beloften team
18.00 uur: barbecue verzorgd door Hang Belly BBQ
20.00 uur: feestavond met muziek van DJ Thijmen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Be Quick ’28 viert 50 jaar vrouwenvoetbal”

  1. Leuk, maar is de lening van 133.000 Euro al afbetaald aan de gemeente Zwolle? Dit jaar moet hij helemaal afgelost zijn.
    Kan de voorzitter a.i. hierop reageren aub. Je bent zelf de veroorzaker geweest van alle ellende en dus zou het leuk zijn als je de inwoners van Zwolle kunt melden, dat de financiele schade van je geklungel terug betaald is. Conform afspraak. Alvast bedankt.

  2. Helemaal top dat vrouwen voetbal bij Be quick .
    Daar kunnen ze in Berkum niet aan tippen.
    Staat al jarenlang goed aangeschreven in Nederland.Hulde ga zo door.

  3. Oh echt? Dit stond anders te lezen in de Sensator: “Be Quick ’28 was ooit een bolwerk van vrouwenvoetbal. Zeven jaar geleden kwam de klad er in bij de Zwolse club. Toen ik doorstroomde naar het eerste hadden we drie sterke elftallen. Het eerste speelde om het landskampioenschap.” Maar die gouden tijden vergingen. Anouk: ,,We moesten degraderen door een samenwerking met PEC.” ,,Hele elftallen vertrokken zelfs”, vult Anke aan. ,,Als club hebben we het gewoon laten lopen.” Anouk zag een nieuw probleem ontstaan. ,,Meer clubs in Zwolle begonnen met vrouwenvoetbal. En eigenlijk waren er niet genoeg speelsters om al die verenigingen te vullen.” Speelsters konden plotseling in hun eigen wijk gaan voetballen en Be Quick’28 wist die verandering niet op te vangen.”

  4. Is dat die club die op gemeenschapsgeld een grote broek aantrok een paar jaar geleden aangezien ze op eigen kracht niet het bolwerk konden worden wat men beoogde. Hoogmoed komt voor de val zeg maar.

Reacties zijn gesloten.