Jongens vast voor inbraakpoging bij pizzeria

Foto van auteur

Zwolle – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 april vier jongens uit Zwolle aangehouden voor een inbraakpoging bij een pizzeria. Een getuige belde rond 00.30 uur de politie omdat er vreemde geluiden gehoord waren bij een pizzeria aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. Ook zag de getuige enkele jongens bij het pand lopen. 

Agenten stelden een onderzoek in en troffen in de buurt van de pizzeria vier jongens aan, die aan het opgegeven signalement voldeden. Het viertal had geen duidelijke verklaring waarom ze daar waren en is aangehouden. De jongens uit Zwolle, één van 15 en drie 17-jarigen, zijn voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. Agenten zagen bij het pand van de pizzeria dat er geprobeerd was in te breken. De politie heeft de inbraakpoging in onderzoek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Jongens vast voor inbraakpoging bij pizzeria”

  1. Effe wachte….
    Tja, wat een helden!
    Wat hadden ze nou gedacht bij een pizzeria te kunnen stelen? Wisselgeld zal wel goed in een kluis zitten, zo’n brommer wil je niet dood op gevonden worden en om nou wat losse toppings mee te nemen lijkt me nou ook niet iets waar je wat aan hebt…

Reacties zijn gesloten.