Landelijke studiedag Sport en Autisme in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Vrijdag 24 mei vindt de landelijke studiedag Sport en Autisme plaats, in topsportcentrum Landstede te Zwolle. Doel van deze studiedag is om kennis te delen, zodat er meer passend sportaanbod voor kinderen met autisme ontwikkeld kan worden. Redbad Strikwerda, hoofdcoach van landskampioen Landstede Volleybal, is een van de sprekers. Hij geeft zijn visie op sport en autisme. De studiedag is voor ouders, trainers, vrijwilligers, bestuursleden van sportverenigingen, docenten bewegingsonderwijs en beleidsmakers.
Aanmelden voor de studiedag met actieve en praktijkgerichte workshops kan via www.sportenautisme.nl Aanvang 10.00 uur tot 15.30 uur. Kosten: 20 euro. 

Stichting TeamSupport Berkum organiseert deze sportieve studiedag, vanuit hun ervaring met Voetbal Speciaal!. Zij weten dat sportaanbod voor kinderen met autisme succesvol kan zijn en delen graag hun kennis en ervaring,  in samenwerking met stichting Louisa, Christelijke Hogeschool Windesheim, Stichting KIDS Zwolle en Landstede Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)