Het weer: kans op regen

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdagmorgen trekken buien het land op. Daar vooruit schijnt in onze regio eerst kort de zon. In de middag wordt het droger met enkele opklaringen. De maxima liggen tussen 12 en 17 graden. In de avond zijn er weer buien.

10-05-2013_weerfoto_terrein_v.v.edon.jpg 

Sportterrein vv Edon

Zondag komen ook buien voor, al zijn ze wat minder actief dan zaterdag. Er waait een frisse westenwind, waardoor de middagtemperatuur blijft steken op een schamele 12 graden. Begin volgende week zoekt de wind weer meer de zuidhoek op, waardoor het wat warmer wordt. Zo wordt het donderdag gemiddeld een graad of 17. Wel blijft de kans op regen voorlopig groot.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Het weer: kans op regen”

  1. Het voetbal was regelmatig van een aanvaardbaar hoog niveau Dame. Daarvan heb ik regelmatig kond gedaan in mijn doorgaans toch objectieve verslagen. En anders is er altijd nog de kantine voor een alcoholische versnapering met diverse prominente WLZ-ers. ­čÖé

  2. “een aanvaardbaar hoog niveau”. Dat is een doordenkertje, Joppuh. Bedoel je dat je het voetbal het liefst op een laag niveau ziet, maar dat het soms net aanvaardbaar hoog was?;D Maar geef toe, het uitzicht van de foto van Harry is geweldig.

Reacties zijn gesloten.