Tennisclubs organiseren 4e Zwolse Masters

Foto van auteur

Zwolle – Zes Zwolse tennisclubs zijn al maanden druk bezig met de organisatie van de 4e Zwolse Masters, die worden gespeeld van maandag 16 t/m zondag 22 september. In Deventer worden de Deventer Masters al 40 jaar gespeeld. Met 900 deelnemers is het daar al jaren een zeer succesvol tennistoernooi. 

De Zwolse tennisclubs hebben samen bijna 3000 senior- en 1000 jeugdleden. De organisatie van de Zwolse Masters mikt dit jaar op 400 deelnemers – die lid moeten zijn van één van de Zwolse tennisverenigingen – in 2014 op 500. Het is daarmee verreweg het grootste tennistoernooi in Zwolle en omgeving. In de hoogste categorieën kunnen de jonge Zwolse talenten meedoen. In de lagere klassen is een categorie 17 jaar en ouder en 35+ Met de 35+ hoopt de organisatie op deelname van veel recreatieve spelers en speelsters. De poulewedstrijden herenenkel, damesenkel, heren-, dames- en gemengd dubbel worden gespeeld van maandag t/m vrijdag op de parken van ZLTB, ZTC de Pelikaan, PAF, TC’91 Stadshagen, TC Ittersum en WVF Westenholte. De finales worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 september op het park van TC Ittersum in Zwolle-Zuid. Meer info op de website www.zwolsekampioenschappen.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Tennisclubs organiseren 4e Zwolse Masters”

  1. Prima initiatief enkele jaren geleden maar nu ook de volgende stap maken om deelname door de oudere tennissers te stimuleren! Dus leeftijdsgroepen uitbreiden naar bv 50+, 60+ en 70+.
    Zie voorbeeld KNLTB bij het organiseren voor de Ned. Kampioenschappen Veteranen waar inmiddels al gespeeld wordt in de leeftijdsklassen t/m 90+.

Reacties zijn gesloten.