Gerard Marsman presentator Voetbalquiz

Foto van auteur

Zwolle – De organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz heeft Gerard Marsman bereid gevonden om de presentatie van dit nieuwe evenement op zich te nemen. Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz vindt plaats op vrijdag 27 september in het Landstede Sportcentrum.

gerard_marsman_presentator_zwols_kampioenschap_voetbalquiz.jpg 

Marsman kwam in het verleden als speler uit voor Vitesse en SC Heerenveen. Na zijn actieve carrière werd hij trainer en technisch directeur bij een groot aantal Betaald Voetbal Organisaties. Momenteel is de Raaltenaar directeur van Coaches Betaald Voetbal, de belangenvereniging van trainers en coaches in het Betaald Voetbal.

Met het vastleggen van Gerard Marsman als presentator krijgt de organisatie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz steeds meer vorm. De inschrijving is geopend en inmiddels hebben een groot aantal teams zich al aangemeld. Deze teams krijgen op 27 september 100 vragen in diverse categorieën op zich afgevuurd. Aan het eind van de avond is bekend wie zich een jaar lang Zwols Kampioen mag noemen! Inschrijven voor het Zwols Kampioenschap Voetbal kan via www.voetbalquizzwolle.nl. Volg @Voetbalquiz038 voor een dagelijkse portie voetbalvragen en meer informatie over het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Gerard Marsman presentator Voetbalquiz”

Reacties zijn gesloten.