Droog gras vlam gevat

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Op vrijdagavond rond 21.30 uur kreeg de brandweer een melding van een buitenbrand aan de Zunnebeltweg. Daar aangekomen bleek het te gaan om een stuk droog gras dat door nog onbekende oorzaak vlam had gevat.

img_7526.jpg

Een toegesnelde buurtbewoner bood spontaan zijn hulp aan door te zorgen dat de brandweer de dijk langs de Vecht kon gebruiken om nabij het brandende gras te komen. Hiertoe jakkerde de jonge man met ongekende snelheid over de dijk met een crossmotor, om te zorgen dat eventuele hekken open waren. Dit tot groot vermaak van de brandweerlieden en buurtbewoners, maar die toch hun hart vasthielden op het moment dat hij weer aan kwam scheuren.

img_7536.jpg

img_7540.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Droog gras vlam gevat”

  1. Dat is vast een van de crossers die wij op zomeravonden wel eens horen jakkeren daar in de buurt. Mooi plekkie daar. ­čśë

  2. Ja daar ben ik er 1 van en nu heb ik de brandweer mannen even een handje geholpen haha wel geinig dat een gewone burger de brandweer mannen moet helpen!

    Die jongen die de 15 balen van vorig jaar in de brand had gestoken hebben we zelf gevonden en hij heeft de schade toen betaald maar dit is door 2 kleinere jongens waaarschijnlijk van de campining op de agnietenberg aangestoken.

    Rogiert ik heb toch ogen gekregen om te kijken, nou dat doe ik er mee en ik kan verkijken hoor het is geen wijk ofzo kijk maar op de foto, dus ga een leven zoeken inplaats van hier te lopen zeiken

Reacties zijn gesloten.