Inbrekers gefilmd aan de Voorsterweg in Zwolle

Foto van auteur

https://youtu.be/yLcR4WuiEQc
In Zwolle zijn twee jongens gefilmd die worden verdacht van een woninginbraak aan de Voorsterweg. Op zondag 2 juni vroeg in de ochtend staat de bewoner van een huis aan de Voorsterweg oog in oog met één van deze jongens. Herkent u ze? Bel dan meteen 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

21 gedachten over “Inbrekers gefilmd aan de Voorsterweg in Zwolle”

 1. En dan kun je blij zijn dat sommigen nog camera’s hebben opgehangen!
  Hopen, dat dit helpt.

  Maar net zoals zo vaak gevraagd wordt: waarom meer dan een maand wachten met het presenteren van deze beelden?!?

 2. Ik heb deze belden al eerder gezien. Misschien stonden ze al een poosje op rtvoost. Dus er is minder lang gewacht dan je nu zou denken.

 3. Dat mag je niet zeggen Dietz hier op dit weblog of je bent een Pvv-er of een tokkie.En dat wordt je hier zwaar aangerekend.

 4. Als je discrimineert of rascistisch bent wel, en terecht! Als je feitelijk constateert en goed beargumenteert is dat geen probleem. Verder valt het hier wel mee Rogier.

 5. Dus terstal (en anderen) maken hier uit of iets discriminatie of racistisch is mits het goed is beargumenteerd, dan komt het door de keuring heen.

  Hou op. Ga Opsporing Verzocht aanklagen of ga naar Amsterdam en ga daar staan janken bij het nieuwe slavernij beeld.

  Ow, wat zijn die blanken toch erg. Weg met ons! Lang leve het gesubsidieerde multi culti beleid!

 6. Ach ja terstal, net alsof u zo veel feitelijk constateerd. Lijkt mij niet. En je kunt hier nog zoveel goed beargumenteren, maar van sommige personen krijg je nooit gelijk. Die lezen wat ze willen lezen, maar wat er echt staat dat zien ze niet of wil men niet zien. Tunnel visie.

Reacties zijn gesloten.