Gift van DeltaWonen voor goede doelen

Foto van auteur

Zwolle – DeltaWonen is als woningcorporatie een maatschappelijk betrokken organisatie. De woningcorporatie maakt zich hard voor een samenleving die niemand uitsluit en die mensen uitzicht biedt op een betere toekomst op de terreinen, wonen, werk, vrije tijd en zorg. 

 

dw_uitreiking_goededoelen_2013.jpg 

  

In dat kader stelt deltaWonen samen met de Centrale Bewonersraad 12.500 euro beschikbaar aan goede doelen- en activiteiten in haar werkgebied: de gemeenten Zwolle, Kampen en Wezep/Hattemerbroek. Afgelopen week mochten Stichting Voedselbank Elburg-Oldebroek, Stichting Fly4U (Zwolle), Buurtweide de Wareweide (Ittersumerlanden, Zwolle) Stichting Schipper mag ik ook eens varen (Zwolle), Stichting Jongerenwerk Kampen en Gymnastiekvereniging DOS (Kampen) ieder een cheque van € 2083,00 in ontvangst nemen.

Profiel deltaWonen

 

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming biedt deltaWonen nu en in de toekomst woon- en leefkwaliteit, in het bijzonder voor mensen die dat niet zelf kunnen realiseren. Duurzaamheid is daarbij het leidende principe. Onder duurzaamheid verstaat deltaWonen het verantwoord omgaan met de aarde, met mensen en met geld, zonder afwenteling op andere mensen, andere werelddelen of op de toekomst.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)