Fietstocht Bike4life voor het KWF

Foto van auteur

Zwolle – Zondag is er weer een fietstocht in het kader van Bike4life voor het KWF. Nadat er vorig jaar € 24.000, opgehaald is wil de stichting deze goede doelen actie in leven houden.

Er is een een tocht van 20, 40 en 80 km rond Zwolle uitgezet. Bike-4Life is en sportieve rit van ongeveer 80 kilometer voor de wielrenners onder ons. Ga de uitdaging aan en laat je sponsoren voor het goede doel! Tour-4Life is de mooie route van ongeveer 40 kilometer door Zwolle en omgeving voor de recreatieve fietser. Fiets mee met je vrienden, je teamgenoten of je fietsmaatjes en draag ook je steentje bij voor KWF. Family Tour-4Life is een gezellige toertocht van ongeveer 20 kilometer, voor het hele gezin. De kids maar ook de ouders kunnen zich laten sponsoren tijdens deze rit in de strijd tegen kanker. De start is zondag 1 september vanaf 12.00 uur bij ZAC met na afloop een BBQ en een hoop gezelligheid. Kijk voor meer info op www.bike-4life.nl.

Starttijden per route

Bike-4Life : vanaf 12:00 uur vanaf sportpark Jo van Marle, te Zwolle
Tour-4Life : vanaf 13:30 uur vanaf sportpark Jo van Marle, te Zwolle
Family Tour-4Life : vanaf 13:00 uur vanaf sportpark Jo van Marle, te Zwolle

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon of € 30,- per gezin voor de Family Tour-4Life (max. twee volwassen, voor ieder persoon boven de 12 jaar: € 15,- p.p. extra). Hiervoor heeft u een fantastische dag die we starten vanaf het sportpark Jo van Marle (te Zwolle), waar we ook afsluiten met een gezellige barbecue. De opbrengst van het inschrijfgeld en het opgehaalde sponsorbedrag gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

Sta jij samen met ons op tegen kanker?

De inschrijving voor de Bike-4Life toertochten op 1 september is helaas gesloten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Fietstocht Bike4life voor het KWF”

  1. Na de graai-methodes die in de kranten en het nieuws stonden, vermoed ik dat de opkomst en donaties … niet al te groot zullen zijn.

  2. Ik dacht precies hetzelfde Marco. Ik geef niets meer ook niet aan het KWF. Ondanks dat mijn pa ook aan kanker overleden is. Er blijft altijd veel teveel aan de strijkstok hangen. En wat is er nu uiteindelijk mee gebeurt met al die miljoenen door de jaren heen? Nog geen enkele doorbraak van betekenis. Ondanks al die dure onderzoeken.

  3. Bericht door @E.woud

    …En wat is er nu uiteindelijk mee gebeurt met al die miljoenen door de jaren heen? Nog geen enkele doorbraak van betekenis. Ondanks al die dure onderzoeken.

    Wat er allemaal met dat geld gebeurd weet ik ook niet precies. Maar laten we als voorbeeld longkanker nemen. dit is de vorm waar de meeste mensen aan overlijden. Je ziet door de jaren heen een grote afname van de sterfgevallen. In 1981 overleden per 10.000 mensen nog 4,9 mensen hieraan. In 2011 nog 1,6. Dan is er in die jaren toch wel wat gebeurd. http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=71864ned&D1=1,3-4&D2=1-2&D3=l&D4=40&D5=0,4,9,14,19,24-30&VW=T

  4. @bernhard : die cijfertjes zeggen mij niet zoveel eerlijk gezegd. Staat er ook bij dat deze verlaging door de inspanningen van het KWF komen? Er zijn in de loop der jaren heel veel mensen gestopt met roken, vandaar die afname vergeleken bij de jaren tachtig volgens mij. Hoe jammer ik het ook vind vooruitgang is er nog steeds niet helaas. Doordat iedereen wel iemand kent met kanker of heeft gekend word er ook zoveel geld gedoneerd in vergelijking met andere doelen. En nu komt boven water dat het toch allemaal niet zo oprecht bedoeld is door bijv Alpe d, Huzes. Schandalig.

  5. Ook bij alle andere vormen zie je een soortgelijke daling. En dat zal inderdaad niet allemaal dankzij het KWF zijn. Ik zie Alpen d’ Huzes nog steeds als een zeer integere organisatie. Mede door de manier waarop ze met deze misser omgaan.

  6. Ik hoop het van harte dat alpe,d Huzes integer blijkt te zijn, en er niet meer boven water komt. Familie leden en vrienden hebben er vaak aan mee gedaan. Laat het niet voor niets zijn hoop ik. Er is inderdaad een daling in sommige voren van K. Maar de behandeling niet. Chemo- kuren en of bestralingen. En vaak ook nog een hoop pillen erbij. Heb helaas veel te vaak moeten mee maken wat dat met iemand doet. Kwam in de behandeling maar ooit eens verbetering.

Reacties zijn gesloten.